Pastebėkime veikliausius

Priklausymas kokiam nors būriui ar susivienijimui visada siejasi su lyderystės raiška. Ne išimtis ir Bendruomenių centrų asociacija (BCA). Jie – būrys. O būrys turi savo lyderius, žengiančius priekyje, turi ir tuos, kurių žingsnis gal ir nėra toks veržlus, bet savo veržlumu juos užkrečia ir skatina priekyje einantys asmenys.
 
Gyvenime tai įvardijama pasidalijimo patyrimu ar pavyzdžio mokykla. Tai, be abejo, yra pats geriausias mokymo ir mokymosi būdas: daryk kaip aš, daryk geriau už mane. Todėl Šakių BCA kviečia visus bendruomenių žmones dalyvauti pasiūlymuose dėl nominacijų skyrimo ir teikimo labiausiai pasižymėjusioms bendruomenėms ar atskiriems jų nariams pagal atskiras veiklos sritis. Jūsų pasiūlymai bus ypač laukiami. Kiekviena bendruomenė pirmiausiai tepagalvoja apie savo visos bendruomenės ar atskirų jos narių įvertinimą ir apie tuos, kuriuos laiko lyderiais viso rajono mastu.

Numatyta 10 nominacijų: bendruomenės renginys, bendruomenės iniciatyva, bendruomenės partneris, bendruomenės lyderis, aktyviausia bendruomenė, draugiškiausia bendruomenė, bendruomenės savanoris, bendruomenė – verslo lyderė, bendruomenė – etnopaveldo saugotoja ir puoselėtoja, bendruomenė – jaunimo veiklų starteris.

Pagal kiekvieną iš jų galima pateikti po vieną kandidatą. Būtų šaunu, jei kandidatus į nominantus siūlytų kiekvieno bendruomenės centro aktyvo susirinkimas. Veikliausiųjų nominavimas bus artėjančių Bendruomenių metų (2016) pagerbimo ženklas.  

 Pasiūlymus teikite elektronine forma ar telefonu  iki š.m. lapkričio mėn.10 d. adresu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.; mob.tel. 861284491.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.