Atidaryta karpinių paroda

karpiniu parodaLapkričio 5-ąją Zyplių dvare atidaryta popieriaus karpytojų grupės „Sėjinis“ narių Živilės Abraitienės, Loretos Miežlaiškienės, Simonos Miežlaiškytės, Viktorijos Miežlaiškytės, Oksanos Kraipavičienės, Smiltės Kraipavičiūtės, Sigitos Budrevičienės karpinių paroda.

Nuotr. Zyplių dvare savo karpinius pristatė popieriaus karpytojų grupės „Sėjinis“ narės.

Kaip pasakojo grupės įkūrėja, mokytoja Virginija Armanavičienė, – grupėje susibūrę virš 20 karpymo entuziastų, išaugusių Vilkaviškio rajone, o dabar išsibarsčiusių po visą pasaulį. Tačiau kaip toli jie bebūtų nukeliavę, kasmet, artėjant birželio mėnesiui, kuris senovėje turėjo sėjinio vardą (iš čia ir kilo grupės pavadinimas), į mokytojos namus atkeliauja siuntiniai su karpiniais ir kasmet birželį vis kitoje vietoje atidaroma nauja šios grupės karpinių paroda.
 
Zypliuose eksponuojami ir šiųmetės parodos darbai, ir nauji, specialiai šiai parodai sukurti karpiniai.

Parodos atidarymo metu skambėjo padėkos ir pagarbos žodžiai, jauki akordeono ir gitaros muzika, daina, kvepėjo žolelių arbata ir vienos iš parodos autorių kepta duona.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.