Kraštiečiai linksminosi diskotekose ant ledo

Dauguma mūsų girdėjo, matė, o gal net dalyvavo žiemos metu taip išpopuliarėjusiose diskotekose ant ledo. Jos vyko ne tik didesniuose miestuose, bet ir mūsų rajone.

Praėjusį šeštadienį maži ir dideli šakiečiai, užantin pasiėmę pačiūžas, skubėjo prie Valiulių tvenkinio: čia jie mėgavosi pirmą kartą surengta diskoteka ant ledo.

Septyniolikmetis renginio organizatorius Armandas Mykolas Žemaitis pasakojo, kad mintis surengti diskoteką ant tvenkinio galvoje sukosi jau ne vieną savaitę.

„Ne paslaptis, kad visai neseniai panašaus pobūdžio renginiai vyko Kaune ir Jurbarke. Pamatęs žmonių aktyvumą kituose miestuose, nusprendžiau paįvairinti ir šakiečių laisvalaikį, suorganizuodamas lauko čiuožyklą ir diskoteką ant ledo po atviru dangumi“, – pasakojo jaunuolis.
 
Vaikinas minėjo, kad idėją įgyvendinti pavyko ganėtinai sklandžiai. Renginiui dar net neprasidėjus, ant ledo jau čiuožinėjo vienas kitas žmogus, o jam įpusėjus prisijungė dar daugiau dalyvių. Nesklandumų išvengti organizuojant tokius renginius yra sudėtinga, tad jų pasitaikė ir čia. Armandas pasakojo, kad dar net nespėjus nusileisti saulei, pradėjo formuotis ganėtinai stiprus rūkas, o vakare pakilo ir stiprus vėjas. Tačiau, nepaisydami oro sąlygų, ant tvenkinio susirinkę kraštiečiai čia linksminosi, kol nosių nepradėjo žnaibyti šaltukas. Septyniolikmečio pasiteiravus, ar rajono gyventojai gali šią žiemą tikėtis panašaus renginio, šis nedvejodamas patikino, jog taip.

„Jei šį sezoną dar sulauksime tinkamų oro sąlygų, toks renginys bus, gal net geresnis. Jei šią žiemą to įgyvendinti nepavyks, diskoteką padarysime vasarą. Tikiuosi, kad prie to paties tvenkinio, tik šį kartą vakarėlis vyks pliaže ir prie vandens! Apie renginius išsiplėsti per daug nenoriu, tegul šakiečiams kiekvieną kartą tai būna staigmena. Bet prižadu, kad šis renginys tikrai ne paskutinis“, – tikino jaunuolis.

Šakiečiai ne vieninteliai, kurie galėjo džiaugtis tokiomis žiemos pramogomis. Sausio 16 d. diskoteka ant ledo buvo surengta ir ant Lukšių tvenkinio. Renginio iniciatorius Titas Bukšnys pasakojo, jog tokią idėją gvildeno gan seniai. Vaikinas minėjo, kad noras surengti diskoteką ant ledo dar labiau sustiprėjo važiuojant Kaune pro Lampėdžius ir pamačius ten besilinksminančius žmones.

„Ten vykstanti diskoteka ant ledo sulaukė didžiulio žmonių susidomėjimo. Pamąsčiau – kodėl gi kažko panašaus nesurengus Lukšiuose? Viskas puikiai pavyko, žmonių susirinko net daugiau nei tikėjausi. Manau, kad ne paskutinis kartas, kai Lukšiuose surengėme tokį renginį“, – komentavo T. Bukšnys.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.