Rajono „Bočiai“ gyvenimo džiaugsmą suranda bendravime

bociai
Nuotr. Padėkos popietės dalyviams svečiai linkėjo išlikti tokiais nuoširdžiais ir dar ilgus metus būti kartu.

Trečiadienį į padėkos popietę susirinkę Šakių seniūnijos neįgalieji ir Šakių „Bočiai“ sulaukė būrio svečių, draugų, linkėjusių neišsenkančios energijos. Skambėjo Adventinės giesmės, šokių ir muzikos pynę visiems popietės dalyviams dovanojo meno mokyklos auklėtiniai, buvo išdalintos nominacijos.
 
Popietės pradžioje Šakių seniūnijos neįgaliųjų koordinatorė ir Šakių „Bočiai“ pirmininkė Liuda Samuolienė pakvietė visus tiesiog apsikabinti, padėkoti iš širdies tiems, kas dalijasi savuoju gerumu.

„Gyvenimas – tai šventė, į kurią mes esame pakviesti. Atverkit duris ir įsileiskit į savo namus artėjančias šv. Kalėdas, lai jos atneša visiems jums šviesą, viltį, džiaugsmą, sveikatą ir taiką“, – į susirinkusius kreipėsi šios popietės organizatorė L. Samuolienė.

„Bočių“ organizacijos nariai dėkojo rajono savivaldybės vadovams, skyrių vadovams, seniūnijai, nevyriausybinėms organizacijoms už pagalbą, bendradarbiavimą ir įteikė jiems nominacijas.

Sveikinimo žodį taręs rajono savivaldybės mero pavaduotojas Edgaras Pilypaitis linkėjo visiems gražiausių artėjančių švenčių artimųjų apsuptyje.

„Išlaikykite akių ir širdies šviesą, kurią jūs visi turite. Manau, kad jos labiausiai reikia aplinkiniams. O pati geriausia Kalėdų dovana – artimųjų šiluma“, – kalbėjo pavaduotojas ir įteikė mero padėkos raštą Marijai Orintienei asmeninio jubiliejaus proga.
Taip pat buvo padėkota rajono neįgaliųjų koordinacinei tarybai, kuri ištisus metus sprendžia neįgaliųjų problemas. Gerų žodžių nepagailėta rajono neįgaliųjų draugijos ansambliui „Siesartis“ bei jos vadovei Astai Grigaitienei už surengtus koncertus.
Rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkas Saulius Rakauskas linkėjo visiems dažniau šypsotis.

S. Rakauskas ir L. Samuolienė už nuolatinį rūpestį rajono žmonėmis buvo apjuosti šiltais šalikais su užrašu „Ačiū“. L. Samuolienė dar keturiems metams buvo išrinkta Šakių seniūnijos neįgaliųjų koordinatore.

Popietėje dalyvavusios šv. Vincento Pauliečio seserys vienuolės dovanojo Adventines giesmes ir palinkėjo gautą Viešpaties meilę pasidalinti su visais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.