Slavikiečiai varžėsi tradicinėse šeimų sporto varžybose

slavikai svente
Nuotr. Tradicinėse šeimų sporto varžybose ypač gausiai dalyvavo jaunimas.


Jau bene du dešimtmečius Slavikų pagrindinėje mokykloje vyksta tradicinė šeimų sporto šventė, kurios sumanytojas mokyklos direktorius Juozas Rakickas. Šventės organizavimo rūpesčius jis dalinasi su Slavikų seniūnija Slavikų seniūnijos bendruomenės centru, kultūrinių renginių organizatore Renata Baltrušaitiene. Kiek pagalbininkų per daugybę metų buvo – sunku ir suskaičiuoti.
 
Šiais metais tradicinėje šeimų sporto šventėje dalyvavo septynios šeimos: Bandzų, Intupų, Leškevičių, Mačiulaičių, Sandargų, Šuikų, Žemaičių. Dalyviai varžėsi įvairiose estafetėse.

Varžybų nugalėtojais tapo Sandargų šeima, nuo jų nedaug atsiliko Mačiulaičiai, treti – Leškevičių šeima.

Kartu šeimomis varžėsi ir trys draugų komandos: „Geriausi draugai“ (Girmantas Kviečiūnas, Jokūbas Kriaučiūnas, Ignas Markevičius), „Slavikai“ (Neda, Nojus ir Modestas Prapuoleniai), „Tėviškė“ (Mantas Baršauskas, Vakaris Gylys, Karolis Jocius). Nugalėtojais tapo komanda „Tėviškė“, antri liko „Slavikai“, trečia vieta atiteko komandai „Geriausi draugai“.

Nė viena šventė neapsieina be rėmėjų, pagalbininkų paramos, kuriems organizatoriai nuoširdžiai dėkoja. Mokyklos direktoriui taip pat buvo padėkota, kad tiek metų sugeba suburti visus bendram darbui ir išlaikyti gražią sportinę tradiciją. O kaipgi be pagrindinių teisėjų Rėdos Konteikienės ir Vidmanto Sprainaičio švilpukų, be šaunių merginų mankštos?!

Slavikų seniūnijos bendruomenės centro pirmininkė R. Baltrušaitienė pasakojo, kad sporto varžybų dalyviams buvo pristatytas konkursas „Eismo saugumas bendruomenėse 2018“, kuriuo skatinama būti saugiais keliuose, dalyviams buvo dalinamos šviesą atspindinčios priemonės.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.