Prezidentės gėlės – Lietuvos himno autoriui

prezidentes puokste
E. Pilypaičio nuotr.: Kudirkos Naumiesčio kapinėse ant „Tautiškos giesmės“ autoriaus dr. Vinco Kudirkos kapo padėta Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės gėlių puokštė.

Vasario 16-osios išvakarėse Kudirkos Naumiesčio kapinėse ant „Tautiškos giesmės“ autoriaus dr. Vinco Kudirkos kapo rajono savivaldybės meras Edgaras Pilypaitis padėjo Jos Ekselencijos Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės gėlių puokštę.
 
Jau tapo tradicija Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga pagerbti dr. V. Kudirkos atminimą. Kaip ir pernai, gėles į Kudirkos Naumiesčio kapines atvežė rajono savivaldybės meras Edgaras Pilypaitis ir jo pavaduotojas Bernardinas Petras Vainius. Juos pasitiko ir prie dr. V. Kudirkos kapo palydėjo Kudirkos Naumiesčio ir Žvirgždaičių seniūnijų seniūnas Algimantas Baubonis, Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos muziejaus vedėja Irena Zinkevičienė ir abiejų įstaigų darbuotojai.

Šalies vadovės Dalios Grybauskaitės gėlių puokštė įprastai dr. V. Kudirkos amžinojo poilsio vietoje padedama ne tik Vasario 16-ąją, bet ir Kovo 11-ąją, per Vėlines. Spalvas, išmatavimus, specialias juosteles šakiečiai gauna tiesiai iš Prezidentūros.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.