„Lingis park“ - talentų ringe

Pastaruoju laikotarpiu vėl suaktyvėjo Šakių jaunimo grupės „Lingis park“ koncertinė veikla. Grupė dalyvavo respublikiniame festivalyje „Juoda ir balta“, filmavosi jaunųjų Lietuvos talentų laidoje „Talentų ringas“. Šakiečiai pateko į laidos pusfinalį.

Nuotr. „Talentų ringe“ šakiečiai pateko į pusfinalį.

Šakių jaunimo grupė „Lingis park“ nesėdi sudėjusi rankų. Pastaruoju metu grupė su savo pasirodymais dalyvauja įvairiuose festivaliuose ir konkursuose. Spalio 23 dieną jie su muzikiniu repertuaru dalyvavo pirmą kartą Tauragėje vykusiame gyvo garso roko festivalyje „Juoda ir balta“, kuriame koncertavo septynios Lietuvos grupės. Beje, paskutiniu metu grupė vėl atsinaujino. Į jos veiklą įsiliejo naujas gitaristas šakietis Linas Išganaitis. Jis pakeitė, į mokslus intensyviai pasinėrusį, bosine gitara grojusį, Gabrielių Bublaitį.

Spalio 25 dieną grupė „Lingis park“ dalyvavo laidos „Talentų ringas“ filmavime. Pasak grupės globėjo Mindaugo Kriaučiūno, mintis dalyvauti „Talentų ringe“ gimė dar pernai metais. Tačiau pernai pavėlavo pateikti paraišką. Todėl šiemet šios progos nepraleido. Atrankos kriterijus praėjusi grupė buvo pakviesta atvykti į laidos filmavimą. Paskutiniame laidos filmavime dalyvavo įvairaus žanro jaunieji Lietuvos talentai. „Lingis park“ pasirodė pirmieji. Jų pasirodymas su pačių kūrybos daina „Žaidimas“ sužavėjo komisiją. Grupė iš Šakių pateko į laidos pusfinalį. „Lingis park“ krikštatėvis M. Kriaučiūnas ir grupės nariai, džiaugėsi galimybe dalyvauti  šioje laidoje. Kaip sekėsi šakiečiams pasirodyti laidoje „Talentų ringas“ galėsime išvysti artimiausiu metu, kai sekmadienį per Lietuvos televiziją bus transliuojama laida „Talentų ringas“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.