Kviečia pasidalinti nuotraukomis

Šiais metais Šakių miestui sukanka 420 metų. Ta proga Zanavykų muziejus ieško įvairių laikotarpių (tarpukario, sovietmečio, nepriklausomybės pradžios, o galbūt ir dar senesnių laikų) Šakių miesto nuotraukų.

Muziejininkai prašo šakiečius perduoti muziejui nuotraukų su Šakių miesto vaizdais ir svarbių įvykių akimirkomis. Taip pat laukia pasakojimų, istorijų, prisiminimų apie mūsų miestą.
 
„Jei neturite jūs, aplankykite senelius, dėdes ir tetas. Pavartykite kartu senuosius albumus. Dažnai senas nuotraukas žmonės išmeta arba sudegina, nes jose nieko nepažįsta. Dažniausiai žmonės nežino, kad nuotraukos, kurios jiems atrodo nesvarbios, yra reikšmingos krašto istorijai. Visos fotografijos savaip vertingos – mums tereikia laiko, kad tai suprastume“, – sako muziejininkai ir dar kartą prašo: jei kartais tvarkydami sodybas ar giminaičių daiktus radote nuotraukų, nenaikinkite jų, bet perduokite muziejui.

Susisiekite su Zanavykų muziejumi galima tel.8 650 85 035 ar elektroniniu paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.