„Auksinio proto“ finale – „Atrakcija“

Praėjusį antradienį baigėsi dvyliktasis gyvo „Auksinio proto“ sezonas. Ir šįkart tarp mūsų rajono komandų geriausiai pasirodė „Atrakcija“, laimėjusi laimingą bilietą į finalinį žaidimą.

Reikia paminėti, kad gyvas „Auksinio proto“ žaidimas dvyliktąjį sezoną persikėlė iš Zyplių dvaro į Šakių kultūros centrą, jo vedėją Dominyką Černulį pakeitė Judita Ambrasienė, o prie senbuvių „Panovių“, „Atrakcijos“, „Vėjo“, „Mes“ ir „Žalios sieros“ prisijungė  „Šansas“ ir „Elmago komanda“. Deja, „Šansas“ išbandymų neišlaikė, tad sezoną baigė šešios komandos.
 
Lietuvos mažųjų miestelių gyvo „Auksinio proto“ žaidimo suvestinėje mūsų komandos užima tikrai pagarbos vertas vietas. Tarp 281 komandos „Atrakcija“, per visą sezoną surinkusi 918 taškų, su kitomis komandomis dalijasi 24–26 vietas. „Panovių“ komanda, pelniusi 878 taškus, užima 34 vietą. Komanda „Vėjas“ su 658 taškais rezultatų lentelėje laviruoja tarp 125–126 vietas. Komanda „Mes“, pelniusi 642 taškus, yra 134 vietoje. „Žalia siera“ ir „Elmago komanda“, surinkusios po 528 taškus dalijasi 173–174 vietas.

Gruodžio 14 d. Druskininkuose komanda „Atrakcija“ tęsia kovą finaliniame žaidime su stipriausiomis šalies komandomis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.