Kava vaišinasi vis daugiau senjorų

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Šakių atstovybė jau antrus metus iš eilės priminė vietiniams verslininkams apie socialinės atsakomybės svarbą bei ragino tęsti jau tradicija tapusią, visoje respublikoje vykstančią akciją, kurios metu senjorai buvo kviečiami nemokamai pasimėgauti puodeliu kavos ar arbatos.

Pranešime spaudai informuojama, kad nuo gruodžio pradžios iki pat Trijų karalių Lukšiuose senjorus kvietė kavinė-baras „Modėja“, Šakiuose – užkandinė „Pasakos namelis“, kavinė „Katas“, viešbutis-restoranas „Centras“, kavinė „Kiba“, Gelgaudiškyje kavinė-baras „Vakarų užuovėja“ ir kavinė-vyninė „Vilkenta“ Kiduliuose.
 
„Dalyvių ne tik daugiau nei pernai, bet ir sąlygas pagerinome“, – džiaugiasi Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Šakių atstovybės narystės koordinatorė Daiva Palukaitienė.

Kelios maitinimo įstaigos senjorų laukė jau ir kiekvieną darbo dieną nuo 14 val., ne tik sekmadieniais.

Pasak užkandinės „Pasakos namelis“ vadovės Ugnės Vaikšnoraitės, sekėsi labai gerai: „Įsigijom draugų, net gavom dovanų...“ Daugiau nei 100 puodelių kavos ar arbatos tapo priežastimi pabendrauti. Tokiais pat rezultatais džiaugiasi ir kavinė „Kiba“. Viešbučio-restorano „Centras“ savininkė taip pat tikina, kad sulaukė nemažai senjorų.

„Visi buvo patenkinti, patenkinti buvome ir mes. Graži akcija, todėl kitais metais vėl prisijungsime,“ – džiaugėsi ji.

Kiduliuose įsikūrusi kavinė-vyninė „Vilkenta“ taip pat pastebėjo, kad akcija populiarėja – senjorų šiemet sulaukta tikrai daugiau nei pernai.

„Po truputi senjorai pradeda naudotis tokiomis progomis. Mums malonu, kad jie pradeda suprasti, jog yra laukiami. Smagu, kai senesnis žmogus suranda laiko sau kavos puodeliui jaukioje aplinkoje,“ – sakė vyninės vadovė Kristina Vilkenytė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.