Nusišypsojo sėkmė dalyvauti televizijos projekte

sedbaraite gabriele
Šakietė Gabrielė Šedbaraitė džiaugiasi įgyta patirtimi, galimybe pabendrauti su žinomais žmonėmis, pamatyti televizijos užkulisius. Asmeninio archyvo nuotr.


Šį šeštadienį LRT televizijos eteryje startuos naujas projektas „Dainuok su manim“, kuriame dalyvavo ir šakietė Gabrielė Šedbaraitė. Ji pateko tarp 24 laimingųjų, kurie buvo atrinkti iš 500 anketas užpildžiusių dalyvių. Projekto tikslas rasti jaunųjų talentų, kurie sudarys duetus su Lietuvos žvaigždėmis ir susirungs konkurse.
 
Gabrielės teigimu, prieš porą metų Šakių rajono meno mokykloje baigusi smuiko kursą, ji panoro išmėginti dar ką nors. Tad ilgai nesvarsčiusi toje pačioje mokykloje pradėjo mokytis dainavimo. Muzikos mokytoja Džordana Gurskytė ją pakvietė dalyvauti „Dainų dainelės“ konkurse. Tuo pat metu pradėjo reklamuoti televizijos projektą „Dainuok su manim“.

„Nusprendžiau, jei praeinu „Dainų dainelės“ rajoninį etapą, registruojuosi į projektą“, – pasakojo jaunoji dainininkė, atviraudama, kad apie šį jos žingsnį niekas nežinojo – nei mama, nei mokytoja.

Tik vėliau prasitarė, kad ketina dalyvauti televizijos projekte o po keleto dienų gavo kvietimą atvykti ir į pirminę atranką. Tiesa, G. Šedbaraitė neslėpė, kad grįžo iš jos šiek tiek nusivylusi, nes jautė, kad galėjo pasirodyti geriau. Tačiau netrukus atėjo pranešimas, kad ji iš 500 dalyvių papuolė tarp 24 laimingųjų, kurie pasirodys televizijoje.
   
„Patirtis buvo nereali. Pamačiau televizijos užkulisius, turėjau galimybę pakalbėti su Lietuvos žvaigždėmis“, – dalijosi įspūdžiais Gabrielė, prasitarusi, jog projekto intriga tokia, kad duetai susikurs televizijos žiūrovų akivaizdoje – žvaigždės išsirinks tuos jaunuosius talentus, su kuriais toliau dalyvaus konkurse.

Šakietės teigimu, ši sėkmė ją uždegė naujoms veikloms – mergina jau užsiregistravo į kitą projektą ir ruošiasi dalyvauti „Lietuvos balso“ atrankose.
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.