Ilgametė direktorė į darbą negrįš

mockeviciene laima
Laima Mockevičienė Kudirkos Naumiesčio kultūros centrui vadovavo 21-erius metus. D. Pavalkio nuotr.

Lina POŠKEVIČIŪTĖ

Nuo gegužės 4 d. iš Kudirkos Naumiesčio kultūros centro direktorės pareigų atleidžiama Laima Mockevičienė. Kol kas naujas konkursas į įstaigos vadovo pareigas nebus skelbiamas. Laikinai kultūros centrui vadovaus L. Mockevičienę, jai turint nedarbingumą, iki šiol vadavęs Griškabūdžio kultūros centro direktorius Mindaugas Kriaučiūnas.

Ilgametė Kudirkos Naumiesčio kultūros centro direktorė L. Mockevičienė nedarbingumo pažymėjimą turėjo nuo sausio pradžios. Kaip balandžio 30 d. spaudos konferencijoje kalbėjo rajono meras Edgaras Pilypaitis, L. Mockevičienė žodžiu buvo informavusi, kad nuo šių metų pradžios ims nedarbingumą planinei operacijai, o pasibaigus nedarbingumui ji savo iniciatyva nutrauks ir darbo sutartį.

Meras patikslino, kad maždaug prieš savaitę jis gavo iš L. Mockevičienės oficialų prašymą atleisti ją iš įstaigos vadovės pareigų pagal dvi sąlygas – dėl ligos ir sukakus teisei į senatvės pensiją. Vėliau L. Mockevičienė patikslino, kad iš direktorės pareigų traukiasi sukakus teisei į senatvės pensiją. L. Mockevičienei bus išmokėta dviejų mėnesių vidutinio darbo užmokesčio dydžio kompensacija. Kol L. Mockevičienė turėjo nedarbingumą, ją vadavo M. Kriaučiūnas.

„Aš ir iš naumiestiečių esu girdėjęs gražių atsiliepimų, kad Mindaugas Kriaučiūnas visai neblogai tvarkosi, ir Kovo 11-osios renginiu žmonės buvo patenkinti, ir jo komunikacija, bendravimu. Ir paties Mindaugo atsiliepimai apie įstaigos kolektyvą yra pozityvūs, jie randa bendrą kalbą ir aš neturiu dabar priežasčių, iki kol bus nuspręsta, ką toliau daryti, nepatikėti jam vadovauti įstaigai toliau“, – kalbėjo meras ir svarstė, kad ateityje galbūt abiem įstaigoms galėtų vadovauti vienas žmogus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.