Atsakymo tebelaukiama

Nors savivaldybės Kultūros ir meno tarybos posėdyje buvo kalbama, kad jau kovo 16 d. turėtų būti aiškus Draudimo priežiūros komisijos sprendimas (jai buvo apskųsti du neigiami draudimo bendrovės sprendimai dėl nuostolių kompensavimo) dėl Šakiuose sudaužytos mergaitės skulptūros, panašu, kad ir toliau situacija skendi biurokratinėje pelkėje.

Skulptūros autorius Kęstutis Dovydaitis patikina, kad nieko nežino, su įmone, kurios vairuotojas padarė įvykį, jam susisiekti nepavyksta, apie sprendimus jis niekaip neinformuotas. Skambiname pačiam UAB „Raginėlis“ direktoriui Rimantui Gervei. Jis irgi sako nieko nežinantis ir sutinka, kad situacija ir kebli, ir nemaloni.
 
„Įdomiai su tuo draudimu dėliojasi, nežinau“, – sako pašnekovas ir prasitaria duodantis 60 proc., kad Draudimo priežiūros komisijos sprendimas bus neigiamas.

Kokių veiksmų tuomet jis planuotų imtis? Sako neįsivaizduojantis, bet teigia, jog 25 tūkst. eurų suma jam neįkandama ir apskritai atrodo per aukšta.

„Butą Pasvaly už tiek gali nupirkti, nežinau. Gal galima ją restauruoti“, – mintimis dalijosi UAB „Raginėlis“ vadovas.

Laukiant Draudimo priežiūros komisijos verdikto, skulptūros atstatymo klausimas stringa ir rajone, mat kalbėta, kad, prieš imantis lėšų rinkimo, reikia sulaukti būtent komisijos sprendimo, viliantis galbūt sprendimas bus palankus ir žala bent iš dalies kompensuota.

Visgi jeigu bus reikalinga pagalba renkant lėšas skulptūros atstatymui, tuo savanoriškai sutiko užsiimti Šakių verslo ir informacijos centras. Nors viename paskutinių straipsnių nuskambėjo savotiškas kaltinimas šiais įstaigai dėl galimai netinkamo mugės, kurios metu įvyko incidentas, organizavimo, patiksliname, kad pernai mugę organizavo ne Verslo centras, o UAB „Mugių centras“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.