Kudirkos Naumiestyje – filmų naktys

Praėjusiais metais startavusi Kudirkos Naumiesčio kultūros centro iniciatyva – penktadieninės kino vasaros naktys po atviru dangumi – atgimė ir šių metų liepą. Net keturis vasaros penktadienius Kudirkos Naumiesčio kultūros centras kviečia užsukti pasimėgauti filmais, žvaigždėtu nakties dangumi ir jaukia atmosfera.

Kudirkos Naumiesčio kultūros centro kultūrinių projektų vadovės Editos Šlakaitienės teigimu, praėjusią vasarą ši iniciatyva pasiteisino su kaupu, tad buvo nuspręsta ją tęsti ir šiemet.
 
„Jau pirmąjį filmų penktadienį susirinko nemažas būrys žiūrovų, oras buvo puikus, to tikimės ir kitais kartais. Esame atviri įvairiems pasiūlymams, naujoms idėjoms. Šios iniciatyvos tikslas taip pat yra suburti jaunimą, suvienyti Kudirkos Naumiesčio bendruomenę“, – sako E. Šlakaitienė.

Šalimais Kudirkos Naumiesčio kultūros centro pastato trečią penktadienį bursis naumiestiečiai ir kiti kino mėgėjai. Liepos mėnesį jau parodyti du filmai – Jano Komasos „Kristaus kūnas“ bei Arūno Žebriūno „Riešutų duona“. Šiandien žiūrovų lauks Jamilos Žbanić „Quo Vadis, Aida?“, o rugpjūčio 6-ąja Almanto Grinkevičiaus „Sadūto tūto“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.