Šurmuliavo bendruomenės

Praėjusį šeštadienį Panoviuose įvyko pirmasis rajono kaimo bendruomenių sąskrydis, kuriame dalyvavo 18-os bendruomenių centrų nariai bei svečiai. Šventėje buvo apstu vaišių, linksmybių, geros nuotaikos.

Itin karštą liepos 17 dieną pirmą kartą vyko rajono kaimo bendruomenių sąskrydis. Ši bendruomenių šventė vyko Panoviuose nuo pat ryto. Iš 33 rajone veikiančių bendruomenių centrų šventėje dalyvavo 18. Jų įrengtuose kiemeliuose buvo verdama, kepama, linksmai šurmuliuojama.  Šventės dalyviai bendruomeniškai vieni kitus vaišino bei linksminosi grojant nuotaikingai muzikai. Šventėje apsilankė rajono meras Juozas Bertašius su žmona Genovaite. Meras Padėkos raštais už nuopelnus kaimui pagerbė Baltrušių, Gerdžiūnų, Keturnaujienos, Mikytų, Ritinių, Panovių, Sudargo ir Tarpučių bendruomenių centrus.

Pirmąjį rajono kaimo bendruomenių sąskrydį organizavo rajono kaimo bendruomenių centrų asociacija. Manoma, kad šis renginys taps tradiciniu.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.