Nudžiugino rajono neįgaliuosius

neigaliejiTarpušventyje Šakių rajono žmonių su negalia sąjungos pirmininkė Stasė Vasaitienė su bendražygiais lankė vargingai gyvenančius šios sąjungos narius.

Tradiciškai didžiųjų švenčių proga Šakių rajono žmonių su negalia sąjungos vadovybė vykdė akciją, kurios metu lankė ir parėmė vargingai gyvenančius žmones. Sąjungos pirmininkė Stasė Vasaitienė drauge su Danute Grimalauskiene, Brone Murauskiene, Lilija Grigaitiene ir Kalėdų seneliu aplankė per 70 sąjungai priklausančių neįgaliųjų. Be to, akcijos įgyvendintojai aplankė dar keletą seniūnijose gyvenančių ir sunkiai besiverčiančių žmonių. Moterys nepamiršo ir Patašinėje gyvenančios šeimos, kuri dar visai neseniai nukentėjo nuo gaisro. Dėl nelaimės be pastogės liko ir šeimoje augantys trys mažamečiai.  

Visiems aplankytiesiems moterys įteikė po maisto paketą, kurį surinko akcijos „Maisto bankas“ metu. Nuo gaisro nukentėjusiai šeimai dovanojo ne tik maisto, bet ir drabužių.
 
Kaip teigė sąjungos pirmininkė S. Vasaitienė, aplankytieji žmonės neslėpė susijaudinimo ir dėkingumo. Kai kuriems sunkiai gyvenantiems neįgaliesiems moterys padėjo pasitvarkyti ir buityje. Pasak S. Vasaitienės, ne pirmus metus jų vykdomą labdaringą veiklą noriai palaiko ir vietos verslininkai. Šiai veiklai šiemet neabejingi liko UAB „Gulbelė“, Šakių „Caritas“, UAB „Lukšių pieninė“ bei dar vienas verslininkas, nepanoręs skelbti savo pavardės.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.