Jaunieji aktoriai – „Šimtakojo - 2011“ laureatai

varpo_drama2Gegužės 7 - 8 dienomis Telšių Žemaitės dramos teatre vyko Lietuvos jaunimo teatrų šventė „Šimtakojis - 2011“, kurioje dalyvavo ir Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos dramos studija. Čia jie parodė dramos studijos vadovės Vilijos Meškaitienės spektaklį „Atžalynas“, režisuotą pagal to paties pavadinimo Kazio Binkio pjesę.

Nuotr. Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos jaunieji dramistai ir jų vadovė V.Meškaitienė džiaugėsi tapę „Šimtakojo“ laureatais.

Lietuvos liaudies kultūros centras, tęsdamas  teatrinio meno tradicijas ir skatindamas vaikų ir jaunimo teatrų veiklą, šiemet surengė jau 6-ąją Lietuvos vaikų ir jaunimo teatrų šventę „Šimtakojis -2011“. Pasak V.Meškaitienės, iš 153 kolektyvų, dalyvavusių pradiniame etape, buvo išrinkta 12 geriausių vaikų teatrų ir 12 geriausių jaunimo teatrų. Laureatų šventėje dalyvavo jaunimo teatrai iš Šiaulių, Vilniaus, Kauno, Kauno rajono, Jurbarko, Alytaus, Jonavos, Pasvalio ir Zarasų. „Kiekvieno kolektyvo svajonė – tapti „Šimtakojo“ laureatu, - neslėpė džiaugsmo dramos studijos vadovė. - Visi šventėje dalyvavę kolektyvai buvo labai stiprūs ir tikrai verti laureatų vardo“.

Visi baigiamosios šventės dalyviai buvo nominuoti ir paskelbti laureatais. Jiems įteikti Lietuvos liaudies kultūros centro diplomai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.