Šakiuose įžiebė žaliaskarę

eglutesPraėjusį penktadienį prie kultūros centro gausiai susirinkę šakiečiai įžiebė kalėdinę eglutę. Susirinkusiuosius linksmino rajono saviveiklininkai, sveikino valdžios atstovai bei ateinančiųjų metų simbolis – drakoniukas.

Nuotr. Į eglės įžiebimo šventę susirinkę vaikai džiaugėsi atvykusiu seneliu bei noriai gaudė jo ir svečių dalinamus saldainius.

Gana gausiai prie kultūros centro penktadienį susirinkę šakiečiai laukė miesto puošmenos – kalėdinės eglės įžiebimo. Kad neprailgtų laikas, kol į šventę atskubės Kalėdų senelis, susirinkusiuosius linksmino Šakių „Aukuro“ pagrindinės mokyklos moksleivės bei mažųjų muzikos grupė „Šmiki Šmaki“. Kalėdinės psichozės apimti mažieji šakiečiai nesidrovėdami grūdosi ant pakylos, taip užstodami pasirodymus ir sveikintojus. Nesimatė ir ateinančiųjų metų simbolio drakoniuko, linkėjusio gerų metų. Galbūt jo vaikai neklausė, nes dar ne jo laikas, ne jo metai.
 
Išgirdęs vaikų kvietimą, į šventę su sniego valymo mašina atvyko ir Kalėdų senelis. „Orų prognozės žadėjo, kad Šakiuose bus daug sniego, todėl ir atvažiavau su tokia mašina“, - aiškino senelis. Kartodami žodžius: „Egle egle įsižiebk“ šakiečiai įžiebė žaliaskarę ir grožėjosi danguje žybsinčiais fejerverkais, gaudė svečių dalijamus saldainius.

Gražių ir prasmingų ateinančiųjų metų susirinkusiesiems linkėjo vicemerė Rima Rauktienė, Šakių seniūnas Alfonsas Jakas.

Iki Trijų Karalių miestelėnus bei svečius džiugins girliandomis pasipuošęs miestas, tviskės trys eglės.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.