„Akordas“ atšventė dešimtmetį

Birželio 24-osios šiltą pavasario vakarą Šakių kultūros centre 10-ąjį jubiliejų atšventė vyrų vokalinis ansamblis „Akordas“. 

Nuotr. Vyrų vokalinis ansamblis „Akordas“ atšventė kūrybinės veiklos dešimtmetį.

Vienuolikos vyrų kolektyvą “Akordas” prieš dešimtmetį subūrė Dalia Zaleckienė. Pirmoji ansamblio vadovė vyrų kolektyvui vadovavo penkerius metus. Ji publikai pasakojo prisiminimus iš pirmųjų veiklos metų. D. Zaleckienė  pasidžiaugė, kad pasikeitus kolektyvo vadovei, pats kolektyvas išliko tvirtas kaip uola. Pirmoji ansamblio vadovė vyrams dėkojo už kartu praleistus penkerius kūrybingus metus, už padorumą, žmogiškumą, pasidžiaugė, kad kolektyvą atidavė į geras, patikimas rankas. Anot D. Zaleckienės, dabartinės vadovės įdėtas darbas „Akordo“ vyriškius pakylėjo į kūrybines aukštumas.

Iš pirmtakės vadovavimą perėmusi Ingira Jakienė šiam kolektyvui vadovauja penkerius metus. Ji pripažino, kad vadovaudama “Akordui” daug ko išmoko: „Atradau jėgų ir kantrybės šimtąkart pakartoti sunkią dainos partiją“,- jubiliejiniame koncerte publikai sakė I. Jakienė. Kaip ji tikino, visus sunkumus atperka darniai suskambėjusi daina, pavykę koncertai. Visa tai suteikia polėkio kantriai dirbti ir toliau.

„Akordo“ dešimtmečio jubiliejiniame koncerte dalyvavo garbingi svečiai ir ansamblio muzikos gerbėjai. Renginio metu renginio žiūrovams dainos skambėjo iš „Akordo“ dainų skrynios. Jubiliejinį vakarą savo dainomis ir sveikinimais papuošė moterų vokalinis ansamblis „Gaudenė“.

„Draugo“ inf.

 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.