„Iki pasimatymo prie kavos puodelio Šakiuose“

Šiais metais pirmą kartą Šakiuose organizuojama akcija „Iki pasimatymo prie kavos puodelio Šakiuose“. Akcijos metu, sekmadieniais, kavinėje – picerijoje „Kiba“, pateikę pensininko pažymėjimą, garbaus amžiaus šakiečiai bus kviečiami nemokamai pasivaišinti arbata arba kava.

„Didžiausios metų šventės yra pats tinkamiausias metas pasidalinti bendravimo džiaugsmu su artimu draugu ar senu pažįstamu, o kas geriau jei ne arbatos ar kavos puodukas sušildys bendravimą. Manau nepasakysiu nieko naujo, kad garbaus amžiaus žmonėms Šakiuose trūksta veiklos, tad manau, kad ši akcija nors šiek tiek praturtins mūsų senjorų laisvalaikį. Tikiuosi, kad ši akcija taps tradicine bei prie jos ateityje prisijungs ir daugiau rajono kavinių“, - sakė vienas iš akcijos iniciatorių Mindaugas Tarnauskas.

Tradiciškai, nuo 2001 metų, tokia pat akcija organizuojama ir Vilniuje. Šiais metais prie Vilniaus miesto mero Artūro Zuoko iniciatyvos prisijungė net 31 sostinės kavinė ir restoranas.

Akcija „Iki pasimatymo prie kavos puodelio Šakiuose“ vyks iki kitų metų, sausio 6 dienos.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.