Profesinę šventę minėjo socialinės darbuotojos

socialinesSima KAZARIAN
 
Rugsėjo 26 dieną Gelgaudiškio dvare skambėjo sveikinimai ir šilti palinkėjimai socialinėms darbuotojoms jų profesinės šventės proga, kurios, kaip ir kasmet, gausiai susirinko į renginį.
 
Nuotr. Sunkią kasdienę socialinių darbuotojų misiją vainikavo kasmetinė profesinė šventė.
 
Sunkiai dirbančios už minimalų atlygį, nuolat besirūpinančios kitais socialinės darbuotojos nusipelno kasdieninės pagarbos, tačiau daugiausiai jos sulaukia profesinės šventės proga. Socialines darbuotojas seniūnų vardu sveikinęs Vidas Cikana lygino jas su mamomis, kurios rūpinasi ir užjaučia kiekvieną, Šakių laidotuvių namų direktorė atskubėjo su „jaunystės eliksyru“, kad užtektų jėgų geriems darbams, meras įteikė Padėkos raštus ir padovanojo teatralizuotą ekskursiją po Gelgaudiškio dvaro parką.

Socialinės paramos skyriaus vedėja Leonora Pocevičiūtė tarė savo darbuotojoms šiltą padėkos žodį ir įteikė atminimo dovanėles, ji nepamiršo pagerbti ir tų, kurios šiemet baigė mokslus, šventė asmeninius jubiliejus, ar naujai įsiliejo į socialinių darbuotojų gretas.

Mero padėkos raštus už nuoširdų rūpinimąsi seniūnijos gyventojais, 20 metų socialinio darbo sukakties proga, šiemet gavo Kidulių seniūnijos socialinio darbo organizatorė Nijolė Rudaitienė,  Šakių seniūnijos socialinio darbo organizatorės Irena Šakėnienė ir Loreta Tarutienė. Už nuoširdžiai atliekamą darbą, rūpinantis rajono neįgaliais bei pagyvenusiais gyventojais, meras dėkojo Socialinių paslaugų centro socialinio darbuotojo padėjėjai Vitalijai Kuncaitienei. Mero padėkos raštai skirti ir Kudirkos Naumiesčio seniūnijos socialinio darbo organizatorei Laimutei Kvietinskienei už nuoširdų rūpinimąsi seniūnijos gyventojais ir Socialinių paslaugų centro socialinei darbuotojai Genovaitei Vabalienei už  nuoširdžiai atliekamą darbą rūpinantis rajono neįgaliais bei pagyvenusiais gyventojais.        
                                                                               
Didžiulė rožių puokštė atkeliavo ir nuo Seimo nario Mindaugo Basčio, Edgaras Pilypaitis pasveikino daina. Neliko nei vienos darbuotojos, kuri nebūtų iš šventės išėjusi be gėlės žiedelio ar padėkos žodžio.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.