Šakietis sėkmingai įveikė Konstitucijos egzaminą

Praėjusį antradienį, spalio 29 dieną, Prezidentūroje įvyko iškilminga apdovanojimų ceremonija, kurios metu Konstitucijos egzamino globėja Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir teisingumo ministras Juozas Bernatonis pasveikino 29 Lietuvos piliečius, geriausiai atlikusius 2013 m. Konstitucijos egzamino užduotis. Tarp jų apdovanojimas įteiktas ir šakiečiui Kęstučiui Smirnovui, vieninteliam rajono atstovui, dalyvavusiam Konstitucijos egzamine.
 
Konstitucijos egzaminą šiais metais savivaldybėse, mokyklose, įkalinimo įstaigose ir internetu laikė apie 30 tūkst. Lietuvos gyventojų. Visi egzamino dalyviai buvo suskirstyti į atskiras kategorijas. Į antrąjį etapą pateko bent į 25 klausimus teisingai atsakę dalyviai – jų buvo daugiau nei 1000.

 Geriausias teisines žinias parodę Konstitucijos egzamino dalyviai buvo pakvieti į Prezidentūrą ir apdovanoti projekto iniciatorių ir partnerių įsteigtais prizais.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.