Įsisiautėjęs vėjas pridarė nuostolių

medisŠalyje siautėjant smarkiam vėjui, mūsų rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos darbuotojai buvo iškviesti tik kartą – vyko šalinti ant šiukšlių konteinerio ir automobilio užgriuvusį medį.

Nuotr. Šakių poliklinikos vidiniame kieme nugriuvęs medis apgadino ten stovėjusį automobilį ir šiukšlių konteinerį.

Vasario 3 d. Šakių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba apie 14 val. gavo pranešimą, kad V. Kudirkos gatvėje 19 (Šakių poliklinikos vidiniame kieme) ant aikštelėje stovėjusių automobilio ir atliekų konteinerio užvirtęs didelis medis. Į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai grandininiu pjūklu supjaustė medį ir patraukė į šalį. Apgadintas automobilis „Toyota Rav 4“, priklausantis vienam iš Šakių poliklinikos darbuotojų. Pirminiais duomenimis, įvykio metu įskilo automobilio stiklas, apgadintas stogas bei jame esantis stoglangis. Automobilis buvo draustas „Kasko“ draudimu.
 
Taip pat apgadintas plastikinis varpo formos konteineris, kuris priklauso Šakių poliklinikai. Nuostoliai tikslinami.

Kaip informavo „Eso“ įmonės atstovas ryšiams su visuomene Martynas Burba, dėl smarkaus vėjo Šakių rajone elektros tiekimas vasario 3 d. buvo sutrikęs tik trim rajono gyventojams.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.