Priminė apie etiką

Etikos komisijos pirmininkas Algimantas Damijonaitis tarybos posėdžio metu sakė, kad pastaruoju metu jo vadovaujamai komisijai tenka nemažai darbo. Pamąstymų, kaip sakė pirmininkas, sukėlė paskutinysis Etikos komisijos posėdis, todėl tarybos nariams jis priminė kai kurias su etika susijusias nuostatas.

A. Damijonaitis atkreipė dėmesį, kad pirmiausiai reikalinga pagarba žmogui ir valstybei, teisingumas, sąžiningumas, skaidrumas ir viešumas, padorumas, pavyzdingumas, nesavanaudiškumas, nešališkumas ir atsakomybė.
 
„Tai pagrindiniai principai, kurių mes visi turime laikytis“, – akcentavo Etikos komisijos pirmininkas.

Jis pabrėžė, kad kalbant į mikrofoną reikėtų laikytis korektiškumo, tinkamo balso tono. Tada, kaip viliasi A. Damijonaitis, ir jo vadovaujamai komisijai nereikės „burti nežinant, ką buri“.

Paskutiniajame Etikos komisijos posėdyje, po kurio ir nuspręsta kolegoms priminti apie etiką, buvo svarstomas galimas tarybos nario Romo Pukinsko etikos normų pažeidimas. Į komisiją kreipėsi Irena Haase, nes ją šokiravo kolegos pasisakymas, kai viename iš posėdžių jis pasisakė „įsakmiu tonu ir grasindamas.“ Komisija nusprendė, kad etikos normų R. Pukinskas nepažeidė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.