Šventiniame susitikime – padėkos bei dėkingumo žodžiai

socialiniu paslaugu
Nuotr. Iš dešinės: Socialinių paslaugų centro pavaduotoja Aida Baziliauskienė ir Vilma Bielskienė už rūpestingą darbą įteikė ne vieną padėką darbuotojams. Nuotraukoje ją atsiima Aušra Matusienė.

Nuolat darbų sūkuryje besisukantys Socialinių paslaugų centro darbuotojai bent prieš šventes leidžia sau atsikvėpti ir susibėgti į tradicija tapusį renginį. Ne išimtis ir šie metai. Renginio metu liejosi dėkingumo žodžiai, išdalintos padėkos, apžvelgta besibaigiančių metų veikla.
 
Darbuotojams bei svečiams apie praėjusių metų darbus kalbėjo Socialinių paslaugų centro direktorė Vilma Bielskienė. Ji akcentavo, kad viena didžiausių centro teikiamų paslaugų yra pagalba namuose – ją gauna 123 asmenys. Dienos socialinė globa 2016 m. suteikta 35 žmonėms. Dažna techninių priemonių paslauga, kuri buvo suteikta 1036 kartus. V. Bielskienė džiaugėsi, kad šiuo metu centras norinčių gauti technines priemones poreikius patenkina 97 proc. Tie, kurie laukia, dažniausiai tik dėl prabangos, nes, tarkim, nenori panaudotos priemonės ir laukia naujos. Populiaru ir paklausu technines priemones nuomotis. Dėl šio paslaugos per metus buvo sudarytos 132 sutartys. Kudirkos Naumiestyje asmens higienos ir priežiūros paslaugos buvo suteiktos 1531 kartą. Populiariausios yra maudymas, skalbimas bei džiovinimas. Šiais metais centre atsirado ir visiškai nauja globėjų ir įtėvių mokymo bei konsultavimo paslauga. Kaip galimiems globėjams rekomendacijos po mokymų buvo suteiktos keturiems asmenims. Socialinių paslaugų centro direktorė džiaugėsi, kad į mokymus atvyksta, jais patenkinti ir esami globėjai ir be tėvų priežiūros augantys vaikai.

Per metus, dalyvaudamas „Maisto banko“ akcijoje, centras išdalijo apie 8 t maisto maždaug 5 tūkst. rajono nepasiturinčių asmenų.

Džiaugiasi vadovė ir savo kolektyvu, kurį vadina lyg kumščiu, bei socialinėmis darbuotojomis, kurios išklausiusios visus reikiamus kursus ir teikiamų paslaugų kokybė tik gerėja.

„Per lapkritį ir gruodį apvažiavome visus lankomus asmenis ir nesulaukėme nė vieno nusiskundimo. Močiutės tik dėkoja, kad esame, ir sako: ką mes be jūsų darytume“, – kalbėjo V. Bielskienė.

Administracijos darbuotojos direktorei dėkojo už puikiai praleistus 2016 m.

Centro administracijos vardu padėkos raštai už rūpestį, žmogišką supratimą bei šilumą buvo įteikti Aušra Matusienei, Sandrai Sendžikienei, Daivai Buragienei, Irenai Mačienei, Virginijai Ptašinskienei, Irenai Liudžiūtei. Pagerbtos buvo ir asmenines sukaktis minėjusios darbuotojos.

Mero Juozo Bertašiaus sveikinimai bei raštai už kruopštų darbą bei puikų pareigų atlikimą buvo skirti Ramunei Vaičiūnaitei, Jūratei Jokūbaitienei, Daivai Bendorienei, Marijai Damijonaitienei ir Gediminui Baltrušiui.

Sveikinimo žodžius darbuotojams skyrė ir savivaldybės administracija: vicemeras Edgaras Pilypaitis, Vaiko teisių ir Socialinės apsaugos skyrių vedėjos Rūta Lebedžinskienė ir Leonora Pocevičiūtė. Pastaroji džiaugėsi, kad rajone yra tokia įstaiga kaip Socialinių paslaugų centras, kurio darbuotojos yra arčiausiai žmogaus, arčiausiai sergančio, pagalbos prašančio.

„Jūsų darbas reikalauja be galo daug pastangų, rūpesčio. Yra tokių atokių vietų, vienišų senelių, kur jūs vienintelės aplankote“, – dėkodama darbuotojoms kalbėjo Socialinės paramos skyriaus vedėja.

Savo dainas renginio metu dovanojo Paulina Lazdauskaitė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.