Padėkojo socialinėms darbuotojoms

policija dekoja
Nuotr. Lekėčių seniūnijos socialinei darbuotojai Ramintai Orentienei dovaną Šakių rajono policijos komisariato viršininkas Mindaugas Akelaitis įteikė už bendradarbiavimą bei visokeriopą pagalbą.


Praėjusią savaitę vykusiame seniūnijų socialinių darbuotojų pasitarime Šakių rajono policijos komisariato viršininkas Mindaugas Akelaitis padėkojo dviem socialinėms darbuotojoms ir įteikė joms dovanas.
 
M. Akelaitis kalbėjo, kad padėka socialiniams darbuotojams yra neskaičiuojama skaičiais ar įteiktais padėkos raštais, anot jo, šis padėka yra gana subjektyvi. Socialinės darbuotojos kiekvieną dieną dirba daug ir labai sunkiai, tačiau neturi kuo pasigirti.

„Ne išdalyti maisto produktai, ne parašyti raštai parodo jūsų darbą. Jūsų geras darbas matomas pažiūrėjus į gatve einantį žmogų, kuris galbūt išsigelbėjo iš alkoholizmo liūno ar užaugo normalesnėje šeimoje. Policijos kapeliono kunigo Algirdo Toliato žodžiais kalbant, jūs skleidžiate šviesą, nors dirbate tamsoje“, – kalbėjo M. Akelaitis.

 Nors buvo ir daugiau seniūnijų, kurioms būtų galima padėkoti, tačiau Gelgaudiškio ir Lekėčių seniūnijose pastebimas didžiausias bendradarbiavimas su policija ir pagalba. Tiesa, kam padėkoti nusprendė ne tik viršininkas, prie to prisidėjo ir jo kolegos, žinantys, kokia situacija kurioje seniūnijoje šiuo metu yra.

Padėkas ir dovanas policijos vardu M. Akelaitis įteikė Gelgaudiškio seniūnijos socialinei darbuotojai Ilonai Šeflerienei bei Lekėčių seniūnijos socialinei darbuotojai Ramintai Orentienei. Šioms dviem moterims M. Akelaitis įteikė po policijos kapeliono kunigo A. Toliato pamokslų knygą „Žmogaus ir Dievo metai“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.