Jau stovi naujas tualetas

viesas wc
Nuotr. Šiuo mobiliu tualetu-konteineriu jau greit galės naudotis šakiečiai ir miesto svečiai.


Šalia viešojo Šakių tualeto jau stovi mobilaus tipo tualetas bei sutvarkyta aplinka. Kol kas atliekami baigiamieji darbai ir artimiausiu metu juo galės naudotis gyventojai ir miesto svečiai.
 
Tualetą-konteinerį yra nupirkusi rangos darbus atliekanti UAB „Edaja“. Naujam tualeto įrengimui ir aplinkos sutvarkymui iš biudžeto savivaldybės taryba skyrė apie 12 tūkst. eurų. Balandžio pabaigoje tualetas buvo perduotas Šakių seniūnijai. Kaip teigė seniūnas Dalius Jasevičius, šiuo metu papildomai įdedamas langas, kad būtų patogiau jame dirbančiam darbuotojui. Seniūnas patikino: kai šie darbai bus baigti, tualetu bus galima naudotis, o greta esantis senasis, kuris veikia ligi šiol, bus uždarytas.

Naujame mobilaus tipo tualete yra dvi kabinos (moterims ir vyrams) ir patalpa darbuotojui.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.