Pratęstas terminas maisto paramai gauti

maisto produktai
Nuotr. 2018 m. maisto parama bus dalijama šešis kartus.

Šakių rajono savivaldybės Socialinės paramos skyrius informuoja, kad Socialinės paramos informacinė sistema dėl didelių apkrovų neleidžia efektyviai dirbti darbuotojams priimant prašymus iš asmenų, turinčių teisę gauti Europos pagalbos labiausiai skurstantiems asmenims fondo  lėšomis įsigytus maisto produktus. Atsižvelgiant į tai, seniūnijose pratęsiamas šių prašymų priėmimo terminas iki š. m. sausio 31 d.
 
Nuo Naujųjų metų padidėjo Valstybės remiamų pajamų (VRP) dydis iki 122 eurų. Europos pagalbos labiausiai skurstantiems asmenims fondo paramą gali gauti šeima (asmuo), kai bendrai gyvenančių asmenų pajamos vienam nariui (arba vienam gyvenančiam asmeniui) neviršija 1,5 VRP dydžio (183,00 Eur), išimties atvejams – 2,2 VRP (268,40 Eur).

2018 m. maisto produktų parama bus dalijama 6 kartus: vasarį, balandį, birželį, rugpjūtį, spalį ir gruodį. Higienos prekės – 2 kartus, preliminariai birželio ir gruodžio mėnesiais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.