Darbai vyks dar šįmet

Rajono savivaldybė pagal 2017–2019 m. vietinės reikšmės kelių priežiūros programą ir toliau tęsia darbus rajono keliuose ir gatvėse – taip spaudos konferencijoje situaciją pristatė rajono savivaldybės mero pavaduotojas Bernardinas Petras Vainius. Pasak jo, šiuo metu yra pasirašyta 10 sutarčių, pagal kurias skirtingose rajono seniūnijose turėtų būti sutvarkytos jau esamo asfalto dangos arba naujai išasfaltuotos dešimt gatvių.
 
Darbai toliau bus tęsiami Daukantiškių kaimo Atžalyno gatvėje, dar šiais metais prasidės Griškabūdžio miestelio Panemunių gatvės, taip pat Kidulių seniūnijos Judrių kaimo Saulės gatvės tvarkymas. Kudirkos Naumiesčio seniūnijoje numatyta asfaltuoti Totorviečių kaimo Alyvų gatvę, Sintautuose – Darbininkų gatvę, Slavikuose – Vyšnių gatvę. Sudargo seniūnijoje Pervazninkų kaime darbai vyks Miško gatvėje, Šakių seniūnijoje bus asfaltuojama Gotlybiškių kaimo Tilto gatvė. Taip pat bus tvarkoma ir Žvirgždaičių miestelio Stadiono gatvė. Paruošiamieji darbai vyksta ir ateityje planuojama tvarkyti Šakių seniūnijos Valiulių kaimo Valiulių gatvę ir Giedručių kaimo Miško gatvę. Šiuo metu yra rengiamas pastarosios gatvės techninis projektas. Kaip sako rajono savivaldybės mero pavaduotojas B. P. Vainius, paruošiamieji darbai galėtų vykti mūsų savivaldybėje ir greičiau, tada jau būtų prasidėjęs ar įpusėjęs pats gatvių tvarkymas. Tačiau šiais metais dėl centralizuotų pirkimų procedūros užtruko pirkimo procesas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.