Prie Darbo partijos vairo – naujas pirmininkas

lekavicius darbo partija
Nuo šiol rajono „darbiečiams“ vadovaus ūkininkas Ričardas Lekavičius. Asmeninio archyvo nuotr.

Lapkričio 15 d. Darbo partijos Šakių skyriaus nariai rinkosi į visuotinį rinkiminį susirinkimą, kurio metu išrinkta nauja taryba bei skyriaus pirmininkas. Svečiuose dalyvavo partijos pirmininko pirmasis pavaduotojas Vigilijus Jukna ir skyrių kuratorė Dovilė Sodaitienė.
 
Kaip rašoma pranešime spaudai („Draugas“ apie susirinkimą nebuvo informuotas), į skyriaus pirmininkus buvo siūlomi du kandidatai. Vienam kandidatui atsiėmus savo kandidatūrą, pirmininku buvo išrinktas neseniai partijos nariu tapęs visuomenininkas, slavikietis Ričardas Lekavičius. Tiesa, politinės R. Lekavičiaus pažiūros bent kol kas nebuvo labai pastovios – į savivaldos rinkimus jis ėjo su Juozo Bertašiaus komitetu, vėliau tapo Valstiečių ir žaliųjų sąjungos skyriaus nariu, dabar stoja prie „darbiečių“ vairo.

Paklaustas, kokiomis mintimis R. Lekavičius imasi naujų pareigų šis teigė: „Darbai laukia tie patys, ką ir dariau, tik priemonės svaresnės. Politikoje vegetuoti neišeina, o tuo labiau, kai veikla yra stebima ir įvertinama.”

R. Lekavičiaus pavaduotojomis išrinktos Loreta Rudaitienė ir Dinara Gudaitienė, iki šiol ėjusi partijos skyriaus pirmininkės pareigas.

Pranešime spaudai minima, kad susitikimo metu apsvarstyti klausimai ir priimti sprendimai, reikalingi 2020 m. Seimo rinkimams pasiruošti.

Naująjį skyriaus pirmininką pasveikinimo V. Jukna, skyriui palinkėjęs vienybės, sutarimo ir prasmingų darbų. Jis pasidžiaugė ir augančiais partijos reitingais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.