Aiškėja kandidatų į Seimo rinkimus skaičius

Praėjusį penktadienį Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) baigė pareiškinių dokumentų priėmimą.

Į Seimo narius vienmandatėse rinkimų apygardose išsikėlę kandidatai dokumentus teikė apygardų rinkimų komisijoms. Vienmandatėje Sūduvos šiaurinėje apygardoje Vyriausioji komisija iki penktadienio užregistravo aštuonis kandidatus.
 
Anksčiau VRK dokumentus yra pateikę keturi partijų deleguoti kandidatai: Irena Haase (Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai), Raminta Jakelaitienė (Lietuvos socialdemokratų partija), Ričardas Lekavičius (Darbo partija) ir Reda Kneizevičienė (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis).

Kol kas VRK tikrina vėliau dokumentus pateikusių kandidatų duomenis, tačiau jau aišku, kad prašymus yra pateikę dar keturi kandidatai: Paulius Leita (Laisvės partija), Gediminas Petraška (Krikščionių sąjunga), Giedrius Surplys (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga), Virginijus Šmigelskas (Lietuvos socialdemokratų darbo partija).  

VRK duomenimis, į Seimo narius vienmandatėse rinkimų apygardose iškeltų ir save išsikėlusių kandidatų skaičius siekia 780, tačiau, anot Sūduvos šiaurinės apygardos rinkimų komisijos pirmininkės Lilijos Sniečkuvienės, šis skaičius gali pasikeisti, kai VRK patikrins visų kandidatų pateiktus dokumentus ir duomenis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.