Išankstinis balsavimas truks ilgiau, kai kurie rinkėjai balsuos kitur nei anksčiau

Skirtingai nei ankstesniuose rinkimuose, balsavimas iš anksto bus vykdomas keturias dienas spalio 5–8 dienomis (pakartotinis balsavimas spalio 19–22 d.). Piliečiai iš anksto galės balsuoti ne savivaldybės administracijos pastate, kaip anksčiau, o buvusiose „Jaunystės“ kino teatro patalpose (Nepriklausomybės g. 8, Šakiai) ir Kazlų Rūdos savivaldybėje (Vytauto g. 21) nuo 7 iki 20 val.

Rinkimų dieną, t.y. spalio 11 d., balsavimas vyks nuo 7 iki 20 valandos rinkimų apylinkėse. Rinkėjai, atkreipia dėmesį Sūduvos šiaurinės apygardos pirmininkė Lilija Sniečkuvienė, balsuoja apylinkėje, į kurios sąrašus yra įrašytas, tačiau gali balsuoti bet kurioje savo rinkimų apygardos rinkimų apylinkėje, kuri elektroninių ryšių priemonėmis yra prisijungusi prie Vyriausiosios rinkimų komisijos informacinės sistemos.
 
L. Sniečkuvienė informuoja, kad pasikeitė kai kurių rinkimų apylinkių būstinių adresai. Pavyzdžiui, Aušros rinkimų apylinkėje rinkimai vyks „Jaunystės“ kino teatro patalpose (dabartinė Šakių cirko mokykla), Barzdų rinkimų apylinkės adresas – Nepriklausomybės g. 24, Barzdai (Barzdų laisvalaikio salė). Panaikinta Patašinės rinkimų apylinkė. Šios rinkimų apylinkės rinkėjai balsuoti vyks į Griškabūdžio rinkimų apylinkę (A. Skelčio g. 1, Griškabūdis).

Rinkėjų prašoma atvykstant balsuoti į išankstinį balsavimą ar balsuojant rinkimų apylinkėje su savimi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, nosį ir burną dengiančią apsaugos priemonę bei asmeninę rašymo priemonę.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.