Džiaugiasi dovanų gautomis slidėmis

slides vaiku centras
Penktadienį slidės perduotos Šakių vaikų dienos centrui, kurio lankytojai jau laukia sniego ir galimybės išbandyti dovanas. Organizatorių nuotr.


Šakių vaikų dienos centro „Šypsenos“ vadovė Jūratė Arštikaitienė sako, jog gerai žinomas posakis – ruošk roges vasarą, o ratus žiemą – pasiteisino.
 
J. Arštikaitienė informuoja, kad vos nutirpus gausiam pernykščiam sniegui, fondo „Šakių bendruomenės centras“ įkūrėjas Vykintas Augustaitis pradėjo brandinti idėją parūpinti Šakių vaikams slides. Pats slidinėdamas ir šiam užsiėmimui jausdamas simpatijas jis pasigedo vaikų su slidėmis, tad ėmė ieškoti galimybių. O kai ieškai, žinia, ir randi. V. Augustaitis 500 eurų slidėms paprašė iš Šakių rajono savivaldybės Sporto rėmimo programos. Prie idėjos prisidėjo UAB „Gulbelė“, UAB „Lauksva“ ir „Zanavykų bankelis“. Slides saugoti ir jomis naudotis patikėta Šakių vaikų dienos centrui „Šypsenos“. V. Augustaitis tikisi, kad slidės bus paskata vaikų dienos centro savanoriams, motyvuos juos savanorystei.

Spalio 8 d. V. Augustaitis vaikų dienos centro lankytojams perdavė slides.

„Žemėlapyje buvo proga vaikams aplankyti keletą šalių, mat pačios slidės suomiškos, lazdos gamintos Švedijoje, apkaustai – norvegiški, o batai gaminti Slovėnijoje“, – pasakojo J. Arštikaitienė ir džiaugėsi, kad kai yra idėjų generatorių, jiems belieka su stipria rėmėjų komanda jas padėti įgyvendinti.

Beje, V. Augustaitis prasitarė, kad tai tik pradžia, mat jis nori, kad slidėmis galėtų pasinaudoti bet kuris Šakių vaikas ar jaunuolis. Tad kas žino, kokios idėjos realybe virs ateityje.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.