Zyplių dvare – buvusios valdybos nariai

urbonasPraėjusį penktadienį  Zyplių dvare rinkosi pirmosios Nepriklausomos Lietuvos Šakių rajono valdybos nariai. Juos suvedė ne tik noras prisiminti devyniasdešimtuosius metus, bet ir paminėti taip greitai praskriejusį dvidešimtmetį.

Nuotr. Buvęs rajono valdytojas J.Urbonas (dešinėje) dėkojo visiems, kurie dirbo jo komandoje.


Susitikimo iniciatorius ir pirmasis rajono valdytojas Juozas Urbonas negailėjo gražių  žodžių savo kolegoms ir trumpai prisiminė praėjusius metus. Jis nuoširdžiai dėkojo visiems už širdis, sklidinas taikos ir gerumo, bei sugaištą laiką. „Žinoma, kad padarėme klaidų, tačiau manau, kad jos mums bus atleistos“,- kalbėjo buvęs rajono valdytojas.
 
Susitikime dalyvavęs rajono meras Juozas Bertašius sveikino visus susirinkusiuosius ir prisiminė, kokie sunkumai juos lydėjo pradžioje. „Man labai džiugu, kad jūs tada daug padarėte, atlikote didelius darbus. Ir galiu garantuoti, kad jūsų pradėti darbai yra sėkmingai tęsiami lig šiol“,- kalbėjo rajono vadovas, linkėdamas visiems sveikatos ir sėkmės ateityje.

Skambančios eilės, muzika ir puiki Zyplių dvaro atmosfera kvietė prisijungti ir šildė susirinkusiuosius. Belieka tik tikėtis, kad ateinančios kartos pavyzdingai tęs pirmosios rajono valdybos pradėtus darbus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.