Suformavo ir patvirtino komitetus

Balandžio 28 dieną vykęs tarybos posėdis gana netradicinis tuo, kad taryba dirbo dar nesuformavus komitetų, kuriuose prieš tarybą vykdavo didžiausias klausimų analizavimas. Nors jau anksčiau buvo įvardijama, kas galėtų vadovauti komitetams, oficialiai jie buvo suformuoti ir patvirtinti tik praėjusį ketvirtadienį.

Finansų komitete dirbs Vytautas Bitinas, Aušrelė Pukinskienė, Mantas Puskunigis, Bernardinas Petras Vainius ir Irena Haase. Šiam komitetui vadovaus A. Pukinskienė. Ūkio komitetą sudarys Kęstutis Gudelevičius, Zigmas Povilaitis, Tomas Skaizgirys, Henrikas Zaremba ir Vaidas Balčiūnas. Šiam komitetui, kaip ir praėjusią kadenciją, vadovaus H. Zaremba. Regioninės plėtros komitete dirbs Martinas Eimutis, Edmundas Rinkevičius, Sigitas Stanaitis ir Zenonas Ulkė. Šio komiteto taip pat nesikeitė. Jam vadovaus Z. Ulkė. Švietimo, kultūros ir sporto komitetą sudarys Ramutė Alytė Bastienė, Virginija Puskunigienė, Kęstutis Smirnovas, Valdas Stankūnas ir Antanas Burkšaitis. Šio komiteto vadovė išlieka ta pati – R. A. Bastienė. Sveikatos ir socialinės politikos komitete dirbs Marija Jurgilienė, Aurelija Maksvytienė Darius Mikelionis, Rima Rauktienė ir Violeta Simonavičienė. Šio komiteto vadovu išrinktas D. Mikelionis.  

Kadangi opozicijoje dirbs vienintelis Edmundas Rinkevičius, jam ir atiteko Kontrolės komiteto pirmininko postas. Pagal reglamentą, komiteto pavaduotojo kandidatūrą turi siūlyti rajono vadovas, kadangi jis apsisprendęs nebuvo, šis klausimas bus svarstomas kitos tarybos posėdžio metu.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.