Mūsų širdys plaka išvien

Visoje Lietuvoje gegužės 26 dieną buvo pradėtas vykdyti projektas „Mūsų širdys plaka išvien“, kuris pasiekė ir mūsų rajoną. Šiuo projektu siekiama užkirsti kelią alkoholizmui, tabako vartojimui ir narkotikams, todėl tai puiki galimybė ištiesti ranką visiems, kurios jiems reikia, nes tik užimtumas ir nuoširdus bendradarbiavimas leis pasiekti geresnių rezultatų.

Projekte dalyvaus įvairaus amžiaus jaunimas, kuris turės puikią galimybę išbandyti savo jėgas gatvės krepšinio aikštelėje. Tai puiki įžanga prasidedančiam Europos vyrų krepšinio čempionatui.

Kaip pasakojo Šakių rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro direktorius Viktoras Lebedžinskas, šią savaitę darbuotojai aplankė pusę rajono rizikos šeimų. Projekte sutiko dalyvauti 8 vaikai. Pasiruošime yra daug etapų, kurie jau vykdomi. Todėl šiuo metu Lietuvos rajonuose projekto įgyvendintojai bando surinkti geras gatvės krepšinio komandas. Taip pat yra tariamasi dėl aikštelių, kuriose rungsis krepšinio žaidėjai. Rugpjūčio 11 dieną Jonavoje vyks finalinis krepšinio turnyras. Jame susirungs stipriausios gatvės krepšinio komandos. Jau tuoj bus nupirkti kamuoliai. Be to direktorius prasitarė, jog bandys gauti kokio krepšininko parašą. Taip pat savo jėgas vaikai galės išbandyti tritaškių mėtymo konkurse, tai bus lyg Žvaigždžių diena, kurioje retai kas turi progą sudalyvauti.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.