Ar administratorius liks dirbti Socialinių paslaugų centre?

mikelionis darius2Socialinių paslaugų centre nereikalingos administratoriaus pareigos, kurias eina Darius Mikelionis. Jų, įteikdama pareiškimą administracijos direktoriui Juozui Puodžiukaičiui, nusprendė atsisakyti centro direktorė Vilma Bielskienė. Koks sprendimas bus priimtas, turėtų paaiškėti jau šią savaitę.
 
Nuotr. Administracijos direktorius turės nuspręsti, ar palikti D. Mikelionį centro administratoriaus pareigose, ar ne.
 
Jau kelintas mėnuo Socialinių paslaugų centre tvyranti įtampa neslūgsta. Susidariusią situaciją bei pažeidimus čia tyrė ir specialiai sudaryta savivaldybės komisija. Ne vienas tikėjosi, kad po vasario 21 dieną pateiktų komisijos išvadų bus aiški ir susiklosčiusios situacijos baigtis. Tiesa, tuomet ne vienas rajono valdžios atstovas viešai kalbėjo, kad du direktoriai po vienu stogu dirbti tiesiog negali ir abejojo, ar esant tokiai konfliktinei situacijai centre gali vykti produktyvus darbas. Nors kalbėjo ne vienas, tačiau iki šiol Socialinių paslaugų centro steigėja – savivaldybė, nepriėmė jokio sprendimo, kad kažkas pasikeistų. Administracijos direktorius J. Puodžiukaitis tuomet aiškino, kad galutinį sprendimą turės priimti kovo mėnesį posėdžiausianti rajono taryba. Dabar jis jau kalba kitaip. „Išsiaiškinome, kad tai ne tarybos, o mano kompetencija“, - teigė administracijos direktorius. Be to, kaip po išvadų pateikimo kalbėjo centro direktorė V. Bielskienė, kuri dėl konfliktinės situacijos kaltino vienintelį žmogų – centro administratorių D. Mikelionį, sakė, kad šis žmogus tinkamai ir kvalifikuotai neatlieka savo darbo. Tada ji teigė mąstanti apskritai atsisakyti šių pareigybių. Praėjusios savaitės pradžioje ji administracijos direktoriui ir pateikė tokį pareiškimą. „Greičiausiai šią savaitę priimsiu sprendimą. Reikės mano įsakymo, kad arba lieka darbe, arba ne“, - sakė valdininkas. Koks sprendimas bus priimtas, jis teigė, jog prognozuoti anksti.

Priminsime, kad visa „košė“ užvirė po Socialinių paslaugų centro keturių administracijos darbuotojų savivaldybės administracijai pateikto skundo dėl susidariusios konfliktinės situacijos, galimų direktorės pažeidimų. Jie prašė išsiaiškinti situaciją bei imtis priemonių normaliam darbui atstatyti.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.