Frakcija rinkosi į susirinkimą

Balandžio 13 dieną vyks Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) Šakių skyriaus pirmininko rinkimai. Kiekvienas skyriaus narys gali savarankiškai iškelti savo kandidatūrą arba būti pasiūlytas frakcijų ar grupių. TS-LKD Šakių skyriaus Politinių kalinių ir tremtinių frakcija kovo 22 dieną sukvietė narių susirinkimą ir iškėlė savo kandidatę į partijos skyriaus pirmininkes.

Ja sutiko tapti Šakių rajono tarybos narė Irena Haase. Taip pat išrinkti kandidatai į TS-LKD PKTF konferenciją bei valdymo organus ir TS-LKD valdymo organus.

I. Haase susirinkime apžvelgė politines aktualijas, pateikė Šakių rajono savivaldybės tarybos ir mero 2012 metų veiklos atskaitą, pabrėždama svarbiausius nuveiktus darbus ir opiausias problemas. Taip pat susirinkusiuosius informavo, jog TS-LKD frakcijos Šakių rajono taryboje nariai pateikė pareiškimą „Dėl LR Seimo nario Mindaugo Basčio veiksmų“ organizuojant susitikimą su Rusijos valdomo branduolinės energetikos koncerno „Rosatom“ atstovais, Karaliaučiaus srityje statančiais atominę elektrinę.

TS-LKD PKTF Šakių skyriaus nariai aptarė veiklos programą 2013 metams. Kaip ir kasmet, planuojama aktyviai dalyvauti visuomeniniame ir politiniame rajono gyvenime bei aktyviai dirbti siekiant pagerbti ir išsaugoti Laisvės kovotojų atminimą (statyti paminklus, organizuoti renginius, leisti knygas).

Susirinkimo metu buvo pasveikintas TS-LKD PKTF narys naumiestietis Jonas Matijošaitis šiemet gavęs net keturis apdovanojimus.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.