Šakių seniūnijos seniūnaičiams įteikti nauji pažymėjimai

seniunaiciai2Didįjį penktadienį šiltas pasibuvimas įvyko Šakių seniūnijoje. Jos šeimininkas Alfonsas Jakas, pasveikino seniūnijos administracijos, ūkio dalies darbuotojus, pasidžiaugė ir darniai dirbančiais bei antrai kadencijai perrinktais seniūnaičiais.
 
Nuotr. Šakių seniūnijoje 14 seniūnaičių buvo įteikti nauji seniūnaičių pažymėjimai.
 
Belaukiant Šv. Velykų, Šakių seniūnijoje vyko darbuotojams pagerbti skirtas šventinis pasibuvimas. Visus prie vaišių susėdusius pasveikino šventiškai nusiteikęs seniūnas A. Jakas. Jis padėkojo darniai dirbančiam seniūnijos administracijos kolektyvui,  ūkio padalinio darbuotojams. Anot seniūno, šie žmonės yra branduolys, kurio dėka miestas visuomet sutvarkytas, gražus.

Buvo pasidžiaugta ir Šakių seniūnijoje visuomeniniais pagrindais nuo 2010 metų kovo mėnesio dirbančiais 14 seniūnaičių. Nauji seniūnaičiai darbą pradės tik dviejose seniūnijos vietovėse. Ritiniuose seniūnaičio pareigas eis naujai išrinktas Vytautas Siriūnaitis, Duobiškių – Gotlybiškių teritorijoje - Asta Jakaitienė.

A. Jakas, dėkodamas už iki šiol buvusį puikų bendradarbiavimą, išreiškė viltį, kad ateityje jis išliks toks pat. Visiems seniūnaičiams buvo įteikti nauji pažymėjimai, su visomis seniūnaičių teisėmis dvejų metų kadencijai. Šakių seniūnijos seniūnaičių vadovu dar kartą vieningai perrinktas Vytautas Andziulevičius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.