Sėkmingos šakiečių džiudžitsu kovos

Kovo 21 dieną Jurbarko A. Giedraičio - Giedriaus gimnazijos sporto salėje vyko Lietuvos džiudžitsu čempionatas. Tai pirmasis džiudžitsu čempionatas, kuriame sportininkai galėjo kovoti ir pagal kombat džiudžitsu taisykles. Varžybose dalyvavo 77 sportininkai iš Lietuvos ir Latvijos. Tarp jų ir Šakių džiudžitsu ir kobudo klubo „Ošimas“ imtynininkai.

Kovos prasidėjo pagal džiudžitsu taisykles nuo jauniausių kovotojų iki suaugusių. Tiek jaunieji kovotojai, tiek suaugusieji pademonstravo gražias kovas ir sportinę techniką. Šakių džiudžitso ir kobudo klubo „Ošimas“ mokinius lydėjo sėkmė. Pirmąsias vietas iškovojo Gabrielė Povilaitytė, Brigita Sruoginytė, Auksė Kaušiūtė, Marius Misiūnas, Vygaudas Kaušius, Tomas Mulvinskas, Deividas Sruoginis, Nojus Bataitis, Vilius Naujokas, Karolis Mulvinskas, Ernestas Varankevičius, Virginijus Jucaitis, Tadas Bybartas, Edmundas Masaitis, Arnoldas Ragažinskas. Antrąsias vietas užėmė Gabrielė Grybinaitė, Ieva Juškaitė, Rėjus Augustaitis, Ervinas Kromalcas, Karolis Žukauskas, Rokas Belevičius, Giedrius Merkevičius, Andrius Pauliukevičius, Vytautas Rudzevičius, Ignas Vaičiūnas, Povilas Olekas. Trečioje vietoje liko Eglė Bulotaitė, Matas Janušis, Pijus Bataitis, Mantas Zinkevičius, Lukas Sutkaitis, Gintaras Stukas, Dalius Misevičius, Mantas Bakšys. Mokinius varžyboms parengė treneris Vytautas Smirnovas.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.