Girėniškiai sportiškai palydėjo vasarą

saskes girenaiRugsėjo 12 dieną Girėnuose vyko sporto šventė, skirta vasarai palydėti.
 
Nuotr. Prie šaškių lentų varžėsi aštuoni dalyviai.
 
Girėnų kaimo bendruomenė aktyviai rinkosi į sporto šventę, skirtą vasarai palydėti. Krepšinio 3x3 rungtyje pirmąją vietą iškovojo komanda „Vėjas“, antri liko kriūkiečiai, treti – šakiečiai, o girėniškiai užėmė ketvirtąją vietą. Krepšinio žaidime 5x5 jėgas išbandę Girėnų veteranai nusileido jaunimui. Baudų mėtymo konkurse geriausiai pasirodė Tautvydas Juška. Antras šioje rungtyje liko Povilas Kuodys, trečias – Lukas Sėdaitis. Aštuoni dalyviai sėdo prie šaškių lentų. Pergalę iškovojo Arūnas Danielius, antras liko Antanas Bastys, trečias – Rimantas Valiukas.

Vis nugalėtojai apdovanoti taurėmis ir medaliais,  kuriuos įteikė Girėnų bendruomenės centro pirmininkas Zigmas Povilaitis ir Lietuvos sporto draugijos „Žalgiris“ generalinis sekretorius Vytas Nėnius.

Girėniškius pasveikinti į sporto šventę atvyko rajono meras Juozas Bertašius, jo padėjėjas Rimantas Valiukas, Šakių seniūnas Darius Jasevičius Šventę materialiai rėmė ūkininkai Ramūnas Kaunas, Vidmas Martinaitis, Raimundas Mureika. Šventėje gerą nuotaiką palaikė muzikantas Antanas Sperauskas. Meras girėniškius ir šventės svečius vaišino šiupinine.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.