Įsteigta Šakių krepšinio lyga

Naujoji rajono krepšinio komandų asociacija – Šakių krepšinio lyga (ŠKL) turi naują valdybą. Krepšinio komandos suskirstytos į pogrupius.
 
Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro direktoriaus pavaduotoja moksleivių sportui Rima Mozūraitienė, dar būdama savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus specialistė, gegužės mėnesį krepšinio komandų vadovams siūlė įsteigti Šakių rajono krepšinio asociaciją.

Specialistės pasiūlymas buvo išgirstas. Rugsėjo 25 d. įkurta asociacija „Šakių krepšinio lyga“, kurios prezidentui šrinktas Žilvinas Sniečkus (internetinio tinklalapio „Splitas“ kuratorius). Asociacijos valdybos nariais paskirti Ž. Sniečkus, Eduardas Mačiulis, Paulius Puskunigis, Saulius Naumavičius, Rima Mozūraitienė.

Spalio 7 d. visuotiniame asociacijos narių susirinkime buvo išrinkta visuotinių susirinkimų sekretorė R. Mozūraitienė, aptartas nario mokesčio dydis ir mokėjimo tvarka, patvirtinti Šakių krepšinio lygos 2015–2016 m. čempionato nuostatai.

Naujoji asociacijos valdyba ištraukė Šakių krepšinio lygos 2015–2016 m. čempionato užregistruotų komandų burtus. Burtai lėmė, kad A pogrupyje žais šios komandos: „Splitas“, „Laisvė“, „Tauras“, „Vožtuvai“, „Skydas“, „Skveras“, „JKSC-Varpas“, „Kriūkai“.

Į B pogrupį pateko šios komandos: „Trigada“, „Nova“, „Sparta“, „Valjona“, „Gotlybiškiai“, „Kubiliai“, „Spurtas“, „Gelgaudiškis“.

Kad čempionatas vyktų kuo objektyviau, numatyta teisėjų kaita. Varžybose teisėjaus šeši rajono krepšinio teisėjai ir keli kviestiniai iš kitų rajonų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.