Šakių „Vytis“ tęsia pergalių seriją

Savaitgalį nacionalinės krepšinio lygos (toliau – NKL) čempionate Šakių „Vytis“ sužaidė dvejas pergalingas varžybas.
 
Šakių „Vyčio“ komanda penktadienį namuose NKL iškovojo ketvirtą pergalę iš eilės. Rezultatu 87:81 „Vytis“ įveikė „Telšius“. Įnirtingoje kovoje „Telšiai“, atkakliai priešinęsi „Vyčiui“, turėjo pripažinti jo pranašumą.  „Vyčio“ komandoje rezultatyviausiai žaidė ir į pergalę vedė Dovydas Redikas, pelnęs 33 taškų.

Šeštadienį sostinėje Šakių „Vytis“ susitiko su Vilniaus „Perlas-MRU“. Sėkmingas D. Rediko ir Dominyko Domarko žaidimas leido „Vyčiui“ po dviejų kėlinių turėti 15 taškų persvarą – 54:39. Šeimininkai dar nebuvo linkę pasiduoti. Po atkaklios kovos 91:86 rezultatu pergalę šventė šakiečiai. „Vyčiui“ ši pergalė – NKL jau penktoji iš eilės.

„Vyčio“ komandoje rezultatyviai žaidė D. Redikas (27 taškai), D. Domarkas (17 taškų), Karolis Brusokas (15 taškų).

Naudingiausiu NKL ketvirtosios savaitės žaidėju išrinktas „Vyčio“ gynėjas D. Redikas (vid. 36,5 naudingumo balo).

Turnyrinėje lentelėje tarp 14 komandų Šakių „Vytis“ (5 pergalės, 3 pralaimėjimai) užima 4-ąją vietą.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.