Bliuviškių aerodrome – paskutinysis etapas

bliuvisring
Nuotr. Rimtų incidentų varžybų metu išvengta, tačiau savo jėgas išbandę nauji dalyviai sumaišė kortas nuolatiniams ir sukelė kur kas daugiau emocijų.

Kovo 4 d. Bliuviškių kaimo aerodrome vyko trečiasis ir paskutinysis „Bliuviškring 2017“ etapas, daugeliui dalyvių lėmęs taškų pasiskirstymą bendroje įskaitos lentelėje. Renginyje dalyvavo sportininkai ne tik iš Šakių rajono, bet ir iš Jurbarko, Tauragės, Kazlų Rūdos, Vilniaus ir kitų miestų.
 
Renginio organizatorius Gytį Matusevičių ir Tautvydą Sutkų nustebino dalyvių skaičius –  nuolatinių buvo apie 35, o savo jėgas išbandę nauji dalyviai sumaišė kortas nuolatiniams. Rimtų incidentų pavyko išvengti, tik Sauliaus Šuopio „Lados“ nukrito priekinis ratas ir lūžo stabdžių diskas, nes neatlaikė varžtai. Pauliui Kazlauskui su „BMW 318“ varžybos baigėsi pavarų dėžės gedimu. Renginio metu vyko keletas konkursų, „Pūtros“ klasės kovos.

Pramoginėje „Pūtros“ klasėje galėjo dalyvauti automobiliai iki 200 eurų vertės. Čia susirungė trys dalyviai. Pirmas buvo Vygantas Luckus su „Nissan Primera“, antras Jonas Girdauskas, trečias – Deividas Dailidė. Jie vairavo jau įžymybe tapusį automobilį „Mitsubishi Colt – Debesėlį“.

Priekiu varomų automobilių (FWD) klasėje geriausiai sekėsi Gyčiui Greičiui, antrą vietą užėmė gimtadienį tą dieną šventęs Tomas Kažemėkaitis, trečią vietą laimėjo Aivaras Petkūnas. Visi jie vairavo „Opel Astra“ automobilius.

Galiniais ratais varomų automobilių (RWD) klasėje pirmas buvo Vilmantas Frolovas su „Toyota MR2“, antras liko Vaidas Misčikas su „BMW“, trečią vietą laimėjo Žydrūnas Stankevičius taip pat su „BMW“.

Visais ratais varomų automobilių (AWD) klasėje nepralenkiamas buvo Daivaras Juškys su „Mitsubishi Lancer Evo“, antrą vietą užėmė Ligitas Kordušas su „Audi A4 quattro“, trečią vietą laimėjo Tautvydas Dovydaitis su „VW Passat“.

„Lada“ klasėje geriausiai sekėsi Ernestui Grabauskui su „Lada 2103“, antrą vietą užėmė svečias iš Vilniaus Tomas Beganskas su „Lada 2101“, trečias buvo Saulius Šuopys su „Lada 21013“.

„Laisvoje“ klasėje pirmą vietą užėmė Vilmantas Frolovas, antras buvo Rimantas Martinkevičius su „Toyota MR2“, trečią vietą užėmė Gytis Greičius su „Opel Astra“.

Organizatoriai dėkoja visiems, prisidėjusiems prie renginio organizavimo, ir kviečia norinčius pasveikinti savus į „Bliuviškring 2017“ uždarymo vakarą, kuris vyks kovo 25 d. Liepalotuose BC „Tėviškė“ patalpose.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.