Pavilkijy – paskutiniai autokroso etapai

autokrosas paskauskas
Nuotr. Geriausiai tarp kraštiečių sekėsi Robertui Paškauskui, kuris R-D-2000 klasėje su savo „VW Golf“ iškovojo antrą vietą.


Praėjusį sekmadienį Pavilkijo trasoje vyko Lietuvos automobilių kroso čempionato ir pirmenybių šeštieji – paskutiniai etapai.
 
Nors trasoje vyko tiek Lietuvos autokroso čempionato, tiek pirmenybių etapas, tačiau itin dideliu žiūrovų skaičiumi renginys nepasižymėjo, o prie starto stojo 42 dalyviai.

Tarp šakiečių Lietuvos automobilių kroso pirmenybėse R-D-1600 klasėje geriausiai sekėsi Mariui Vitkaičiui su „VW Golf“, užėmusiam trečią vietą, Saulius Guoga liko penktas.

R-D-2000 klasėje gerai sekėsi Robertui Paškauskui, kuris su savo „VW Golf“ iškovojo antrą vietą.

Lietuvos automobilių kroso čempionate D-2000 klasėje „Motorsport LT“ sportininkas Rokas Sakalauskas užėmė trečią vietą, šakietis Martynas Pikčilingis liko šeštas.

D-OPEN klasėje Aurimas Geležiūnas buvo ketvirtas.

Lietuvos automobilių kroso pirmenybėse komandinėje įskaitoje po šešių etapų „Motorsport LT“ užėmė trečią vietą, čempionate po visų etapų komanda tarp devynių komandų buvo penkta.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.