„Vyčio“ pakilimai ir nuosmukiai

Penktadienį Suvalkijos derbyje Šakių „Vytis“, žaidęs namuose, po pratęsimo nusileido Marijampolės „Sūduvai-Mantingai“, tačiau šeštadienį svečiuose atsigriebė pergalę išplėšę prieš Tauragės krepšinio klubą.

Pirmąją nesėkmę Nacionalinės krepšinio lygos pirmenybėse patyrė Šakių „Vyčio“ krepšininkai, kurie namuose tik po pratęsimo 82:84 (23:27, 26:13, 7:21, 16:11, 10:12) nusileido Marijampolės „Sūduvai-Mantingai“. Ketvirtajame kėlinyje Šarūnas Vingelis įmetė du tritaškius ir persvėrė rezultatą (64:62) „Vyčio“ naudai. Paskutinę minutę „Vytis“ turėjo 3 taškų persvarą, bet, Rokui Stankevičiui įmetus tritaškį, komandos turėjo žaisti pratęsimą, kuriame Brianas Wanamakeris ir Edvinas Jezukevičius „Vytį“ išvedė į priekį (77:74), tačiau 6 taškus pelnęs Ignas Labutis, bėgant paskutinei minutei, persvėrė rezultatą (83:82) svečių naudai.
 
Rezultatyviausiai „Vyčio“ komandoje žaidė Šarūnas Vingelis surinkęs 20 taškų (4/4 trit., 7 atk. kam.), Aurelijus Pukelis (6 atk. kam.) ir Edvinas Jezukevičius po 12, Karolis Babkauskas (8 rez. perd.) ir Marijus Užupis po 8 taškus.

Šeštadienį su Tauragės krepšinio klubu žaidęs „Vytis“ iškovojo pergalę. Itin rezultatyvus buvo puolėjas griškabūdietis Marijus Užupis, o jo vedamas „Vytis“ triumfavo Tauragėje 92:77 (26:17, 21:19, 26:23, 19:18) ir nutraukė lygos naujokų pergalių seriją.

 „Buvo daug kontakto, kontaktinis krepšinis. Tai šiek tiek mus išmušė iš vėžių. Nesusitvarkėme su jauduliu dar po praėjusių rungtynių, į kurias vyrai skaudžiai sureagavo. Sunkiai dirbome ir labai norėjome laimėti ir prieš Marijampolę. Bet reikia tai pamiršti ir žiūrėti į priekį. Matome, kad nebus nė vienų lengvų rungtynių. Visi nori įkąsti“, – apie rungtynes sakė treneris Aurimas Jasilionis.

 „Vyčio“ komandoje puikiu taiklumu pasižymėjo Marijus Užupis. Jis per 28 minutes pelnė 27 taškus, sugriebė 5 kamuolius, išprovokavo 4 pražangas ir surinko 31 naudingumo balą.

Gytis Radzevičius surinko 20 taškų ir geriausiai kovojo dėl kamuolių (8), o 10 taškų pelnęs Karolis Babkauskas atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Šį penktadienį 18 val. „Vytis“ namuose kovos su „Palangos“ krepšininkais, o šeštadienį svečiuose susitiks su Mažeikių „Ereliais“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.