Prieššventiniai susitikimai pažymėti pergalėmis

vytis wanamaker
Nuotr. Šakių „Vytis“ namuose įveikė „Neptūną-Akvaservis“ ir per pastarąsias penkerias rungtynes pasiekė ketvirtąjį laimėjimą.


Praėjusį savaitgalį Šakių krepšinio klubas „Vytis“ Nacionalinėje krepšinio lygoje (Mezon NKL) sužaidė dvejas rungtynes ir abejos buvo sėkmingos.
 
Penktadienį išvykoje „Vytis“ susitiko su „Jonava“ ir 74:91 (13:33, 22:16, 23:18, 16:24) sutriuškino varžovus. Beje, į NKL sugrįžo ir „Jonavai“ atstovauja 2015–2016 m. sezone už „Vytį“ žaidęs Dovydas Redikas.

„Vyčio“ komandą į pergalę vedė Gytis Radzevičius, pelnęs 18 taškų, Paulius Beliavičius pridėjo16, Edvinas Jezukevičius 15, Aurelijus Pukelis 14, Marijus Užupis 11 taškų.

Šeštadienį namuose „Vytis“ 81:68 (19:19, 27:16, 19:15, 16:18) įveikė „Neptūną-Akvaservis“ ir per paskutines penkerias rungtynes pasiekė ketvirtą laimėjimą.

Šeštadienio rungtynėse „Vyčio“ komandoje rezultatyviausias buvo M. Užupis, surinkęs 18 taškų, E. Jezukevičius pelnė 14, Paulius Beliavičius 13 taškų.

„Vytis“ su 19 pergalių ir trimis pralaimėjimais išlieka lygos lyderiu. Antroje turnyrinės lentelės vietoje yra „Šilutė“, treti – Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ krepšininkai.

Artimiausią savaitgalį „Vytis“ rungtynių neturės, o po Kalėdų, gruodžio 29 d., susitiks su Vilniaus „Perlu“, gruodžio 30 d. namuose priims „Telšius“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.