Naujus metus „Vytis“ pradėjo pergalėmis

Senuosius užbaigę sėkmingai „Vyčio“ krepšininkai sustoti nežada – ir naujaisiais klupdo savo varžovus ir demonstruoja pranašumą.

Praėjusį ketvirtadienį Nacionalinėje krepšinio lygoje (Mezon-NKL) lyderis Šakių „Vytis“ išvykoje 101:74 (34:12, 24:15, 26:22, 17:25) nugalėjo „Palangos“ ekipą.

Rungtynių baigtis buvo nulemta jau pirmajame kėlinyje, nors jo viduryje svečių pranašumas tesiekė 1 tašką (9:8). Vis tik šakiškiai ketvirtį baigė įspūdingu spurtu 25:4 bei susikrovė solidžią persvarą (34:12).

„Vytis“ dvitaškius šiame susitikime metė net 71 proc. taiklumu (32/45). Palangiškiai iš vidutinio nuotolio taip pat metė solidžiu 52 proc. taiklumu (19/36), tačiau tai nesukūrė jokios intrigos.
 
Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Edvinas Jezukevičius, kuris per 21 minutę surinko 21 tašką (7/8 dvit., 7/9 baudų metimai), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą,vieną kartą perėmė kamuolį ir triskart suklydo bei surinko 23 naudingumo balus. Gytis Radzevičius surinko 18, Brianas Wanamakeris 13 taškų.

Šeštadienį namuose 102:62 (24:10, 31:12, 16:17, 31:23) „Vytis“ be vargo susitvarkė su Mažeikių „Ereliais“ bei pasiekė jau šeštąją pergalę paeiliui.

Šeimininkai rimtą paraišką į pergalę davė jau nuo pat susitikimo pradžios, kuomet vedami Marijaus Užupio startavo spurtu 16:4 ir greitai įgijo dviženklę persvarą.

Antrajame kėlinyje įvykių eiga nesikeitė, o po dar vienos sėkmingos atkarpos (14:4) „Vytis“ jau buvo susikrovęs 24 taškų persvarą (38:14) ir rungtynių baigtį nusprendė dar prieš ilgąją pertrauką.

„Vyčio“ gretose taškus pelnė visi aikštelėje pasirodę krepšininkai, o šeimininkų dvitaškių taiklumas siekė net 75 proc. (27/36). Bendras šakiškių pataikymas žaidžiant taip pat įspūdingas – 63 proc. (37/58).

Rezultatyviausias buvo Gytis Radzevičius, pelnęs 20, Šarūnas Vingelis pridėjo 16, Marijus Užupis ir Rytis Juknevičius po 14 taškų.

Pranašumą prieš kitas komandas demonstruojantis „Vytis“ ir toliau išlieka lygos lyderiu (23 pergalės, trys pralaimėjimai).

Jau šį penktadienį namų arenoje „Vytis“ susitiks su Kauno „KTU“ krepšininkais, o šeštadienį išvykoje susirungs su Joniškio „Delikatesu“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.