Laisvės gynėjus pagerbė šaškių turnyru

girenai saskes
Nuotr. Minėdami Sausio 13-ąją girėniškiai suorganizavo šaškių turnyrą, kuriame jėgas išbandė net šeimomis.


Tarp daugelio, kurie praėjusį savaitgalį minėjo Lietuvos laisvės gynėjų dieną, – ir girėniškiai, Sausio 13-ąją Girėnų bendruomenės salėje ta proga suorganizavę bendruomenės šaškių turnyrą Šakių rajono sporto draugijos „Žalgiris“ prizams laimėti.
 
Organizatoriai džiaugėsi, kad renginys sutraukė gana gausų būrį dalyvių, daugelis dalyvavo ir šeimomis. Vieni aktyviausių – Šakėnų šeima, kurių buvo net šeši, o trys tapo ir turnyro prizininkais.

Iš viso turnyre dalyvavo 12 dalyvių. Vyrų grupėje pirmąją vietą iškovojo Arūnas Danielius, antras liko Antanas Bastys, o trečią vietą užėmė Viktoras Šakėnas.

Moterų grupėje pirma buvo Aušra Šakėnaitė, antra – Felicita Totoraitienė. Tarp vaikų geriausiai sekėsi Rokui Šakėnui, antras liko vienuolikmetis Liutauras Mureika, kuris buvo apdovanotas ir jauniausio dalyvio prizu. Vyriausio dalyvio prizas įteiktas Algimantui Bliuvui.

Varžybas vedė ir joms teisėjavo treneris Alvydas Grinkevičius. Turnyrui neliko abejingas ir tarybos narys Ramūnas Kaunas, prizininkams įteikęs apdovanojimus.

Renginio dalyvius  pradžioje pasveikino bei tuometinius Sausio 13-osios įvykius prisiminė bendruomenės centro pirmininkė Irena Sakalauskienė, o po renginio visi buvo pavaišinti tradiciniu girėniškių gaspadinių šiupiniu.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.