Štangos spaudimo varžybose puikius rezultatus demonstravo šeimininkai

stanga
Nuotr. Veteranų kategorijoje geriausiai pasirodė „Fortūnos“ sportininkas Laimonas Rudokas, iškovojęs pirmą vietą.


Kovo 17 d. Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko sporto klubo „Fortūna“ organizuotos štangos spaudimo varžybos, kuriose varžėsi sportininkai iš Šakių, Marijampolės, Alytaus, Tauragės, Molėtų ir Ignalinos sporto klubų. Puikius rezultatus parodė ir šeimininkai.  
 
Sportininkai rungėsi septyniose skirtingose klasėse. Puikius rezultatus demonstravo ir šakiečiai – visose grupėse buvo tarp prizininkų. Moterų klasėje geriausiai sekėsi marijampolietei Ievai Vinkšnaitei (105 kg), užėmusiai pirmą vietą, antra buvo „Fortūnos“ sportininkė Simona Bakšytė (52 kg), trečią vietą iškovojo to paties klubo atstovė Daiva Meletaitienė (67,5 kg).

Jaunučių klasėje prizines vietas pasidalijo du šakiečiai. Pirmą užėmė Paulius Ignatavičius (87,5 kg), antrą – Edvinas Bergeris (70 kg). Jaunių (iki 18 m.) klasėje rokiruotė įvyko tarp trijų „Fortūnos“ sportininkų. Pirmą vietą iškovojo Martynas Dumbliauskas (125 kg), antras buvo Arvydas Kazlauskas (107,5 kg), trečią vietą užėmė Aivaras Kajokas (77,5 kg).

Jaunimo (iki 23m.) grupėje geriausiai pasirodė ir pirmą vietą iškovojo taip pat „Fortūnos“ sportininkas Edvinas Ignatavičius (162,5 kg), kitas prizines vietas pasidalijo svečiai, „Fortūnos“ sportininkas Matas Grigošaitis (80 kg) buvo šeštas. Suaugusių (83 kg) grupėje nepralenkiamas buvo šakietis Rimvydas Leščevičius (150 kg), antras – Gytis Zabarauskas (152,5 kg) iš Molėtų, trečią vietą iškovojo Vytas Dielininkaitis (130 kg) iš Šakių JKSC.

Suaugusių (+83 kg) grupėje geriausiai pasirodė svečiai. Evaldas Černiauskas (205 kg) iš Ignalinos laimėjo pirmą vietą, antras buvo Žydrūnas Šukys (195 kg) iš Marijampolės, trečią vietą iškovojo taip pat marijampolietis Algimantas Smelstorius (175 kg), ketvirtą vietą užėmė „Fortūnos“ sportininkas Mantas Jonaitis (165 kg). Veteranų kategorijoje nepralenkiami „Fortūnos“ sportininkai, pasidaliję prizines vietas. Geriausiai pasirodė Laimonas Rudokas (155 kg), antrą vietą laimėjo Vidmantas Baublys (102,5 kg), trečią vietą užėmė Mindaugas Vaitiekaitis (100 kg).

Sportininkus ir žiūrovus renginio pradžioje pasveikino bei varžyboms teisėjavo Lietuvos jėgos trikovės federacijos (LJTF) viceprezidentas Erlandas Petrauskas. Nugalėtojai ir prizininkai buvo nustatomi pagal Wilks koeficientą.

Sporto klubas „Fortūna“ už visokeriopą pagalbą dėkoja visiems, prie varžybų organizavimo prisidėjusiems.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.